Magazin Srbija

Faraon iz Leskovac je osetio “sinergiju energije”, izmislio nekoliko reči i pobrkao padeže (VIDEO)

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, široj javnosti poznat po nebrojanim lapsusima, nesvakidašnjim “odevnim” kombinacijama i aferama, ponovo nas je obradovao svojim tv nastupom.

Naime, davajući izjavu prilikom obilaska poplavom zahvaćenih produčja u Leskovcu, Vlasotincu, Žitorađi, Cvetanović je za manje od dva minuta uspeo da izmisli nove reči i nekoliko puta pobrka padeže:

Lapsusi su najbezazleniji deo “faraonovog” dosijea. Cvetanović ima podugačak dosije skandala i afera iza sebe: od nasilja prema ženama i kolegama, preko sumnjivih investicija do nepotizma.

Haos u Skupštini Velike Plane: “Čišćiji grad, toplanja i revizor koji je postao retrovizor”

Avatar

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Gradonačelnik Leskovca je čovek velikog srca, koji se bori za svoj grad svom snagom. Što se tiče gramatičkih grešaka, bilo ih je, i biće, kao i kod svih nas! Kome se ne sviđa ne mora da sluša. A svi bi u Leskovac da dodju, jer znaju šta znači gostoprimstvo.

  • Lapsus je nesvesna greska napravljena u govoru ili pisanju”. Po ovoj “definiciji” mislim da nema razloga da se ovaj covek na bilo koji nacin obezvredi, jer lapsusi se desavaju.Obratite paznju na trud, rad, marljivost, pamet i dobrotu koju poseduje.

  • Prosto mi je neverovatno da su se svi uhvatili za greske u govoru. Ovaj covek je toliko mnogo uradio za Leskovac da me je prosto sramota da citam ove gluposti. Tih dana je uradio sve da se steta sanira sto pre, u tome je njegova velicina. Svaka cast Vama gradonacelnice!!!

  • Ko radi taj i gresi! Mnogo je bitnije sta je gradonacelnik uradio pre davanja ovog intervijua, nego lapsusi koje je napravio. Od lapsusa ne bi nastala steta, ali da gradonacelnik nije rukovodio nadleznim sluzbama ne bi se otklonila opasnost od poplava.

16 Shares
Share via
Copy link