Magazin Srbija

Haos u Skupštini Velike Plane: “Čišćiji grad, toplanja i revizor koji je postao retrovizor” (VIDEO)

skupstina-velika-plana
foto: screenshot

Skupština Velike Plane naliči na skupštinu Srbije i poslanici se baš kao u onoj velikoj ne snalaze baš najbolje sa jezičkim zavrzlamama i pravopisom. Slike iz parlamenta nisu više čak ni smešne, jer liče na film “Tesna koža” i Šojića iz realnog života.

– Za vršioca direktora javno-komunalnog preduzeća “Miloš Mitrović” predlažem gospodina Dragana Božilovića – a onda upad poslaniku sa strane i ne baš suptilno sufliranje “ks ks ks, ne ne, Gradska Toplana” i odgovor “a gradska toplanja”.

Poslanici očigledno ne znaju više ni o kojim preduzećima se na sednicama govori i koga postavljaju za direktore javnih preduzeća, jer to je za njih samo titula i funkcija. Ništa bitno.

Briljirala je na ovoj sednici, ipak, poslanica koja nije čula za funkciju revizora, prenosi portal Direktno.

– Ja sam došla do podataka koji se moraju objasniti u skupštini opštine građanima Velike Plane. Po nalazima retrovizora koji je imenovala opština – rekla je poslanica samouvereno, očigledno misleći da se revizor nekim čudom zove retrovizor.

Kolega je poslanicu ispravio i dodao “i nemamo mi u opštini nikakve retrovizore, mi imamo opštinskog revizora”. A onda je poslanica imala još jedan lapsus jer “se uopšte ne primećuje da je grad čišćiji”.

Možda je vreme da se građani zapitaju zašto i do kada će nas predstavljati ljudi koji nemaju osnovnu pismenost, ne znaju kako se izgovaraju reči i ne znaju verovatno ni na kojim su funkcijama.

Za vređanje naše inteligencije Atlagiću 28.000 evra naših para

Avatar

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

49 Shares
Share via
Copy link