Srbija Vesti

Faraon iz Leskovac odrešio kesu i za muzički program Roštiljijade istresao 7 miliona

Karleusa
Foto: Printskrin/Instagram, Karleuša

Bez obzira na peticije koje su građani pisali protiv Jelene Karleuše i njenog nastupa na Roštiljijadi, bez obzira što će samo njeno „izvođenje“ koštati grad 20.000 evra, gradonačelnik opštine, Goran Cvetanović nastavlja da  upravlja Leskovcem ko da mu je dedovina.

U prevodu, sprovodeći namere po ličnom ukusu (koji je takođe diskutabilan) bez obzira na to što sve koncerte plaćaju građani koji, uzgred budi rečeno, zarađuju i njegovu platu.

7 miliona za 6 pevača

Pa ipak, iz gradske kase Leskovca, koja se puni novcem građana grada na Veternici i Srbije, biće izdvojeno skoro sedam miliona dinara ili blizu 60.000 pokazuje jutros (01. avgust) objavljen postupak na Portalu javnih nabavki.

To je, zapravo, najveća stavka u organizovanju Roštiljijade jer je grad Leskovac za njeno održavanje još planom za 2022.godinu izdvojio 13,5 miliona dinara, a suma za pevače takođe je predviđena istim planom.

U objavljenom postupku ne piše, naravno, o kojim se zabavljačima radi, osim da je reč o više njih, ali piše da će estradne zvezde pevati na novom i još u potpunosti nezavršenom Gradskom trgu u centru Leskovca.

Rozga, Tržan i naravno – Piloti

Za sada je jedino izvesno da će Jelena Karleuša dobiti 20.000 evra za svoj koncert kojim će biti otvorena Roštiljijada, bar po rečima gradonačelnika ovoga grada. A evo kako Karleuša na instagramu najavljuje nastup u Leskovcu:

Kako je juče pisala Jugmedia, pored nje nastupaće još Jelena Rozga, zatim, Goca Tržan, Riblja Čorba i Piloti, koji će zatvoriti Roštiljijadu.

Kao nikada do sada u Leskovcu se podigla prašina zbog nastupa Jelene Karleuše i 20.000 evra.

Udruženje Pokret za Leskovac pokrenulo je peticiju da se prikupi još 20.000 evra kako ova kontroverzna pevačica ne bi pevala, a na to je gradonačelnik Goran Cvetanović odgovorio da će on dati dodatnih 20.000 evra ukoliko ovi prikupe taj iznos, pa bi se možda moglo desiti, kao jedan o mogućih scenarija, ali malo verovatnog, da Karleuša odustane od pevanja, a da se na njen račun inkasira 40.000 evra.

I za kraj još malo anticipacije onoga šta čeka Leskovčane:

Izvor: jugmedia

Karleuša poručila Leksovčanima da su ološ i da se banjaju u toplim go*nima, ona će da peva jer nju narod voli

40 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap