Magazin

Gradonačelnik Mesko u epizodi „Velkom, velkom in d Leskovac“ (VIDEO)

goxi
Printscreen

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, poznatiji po neobičnom nadimku Mesko, već dugo godina je svojevrsna internet senzacija zbog svojih tragikomičnih nastupa i izjava koje se kasnije još dugo prepričavaju i šeruju čak i van granica Srbije, podsećajući naše ljude u rasejanju zbog čega im razum i dalje govori da se ne vraćaju u svoju matičnu državu.

Cvetanović je dokaz da je sve moguće samo ukoliko umanjite ili u potpunosti ignorišete nivo srama u svom unutrašnjem sistemu. Doktor, inovator, komičar, biznismen, čovek kojeg je politička scena Srbije stvorila za sve društvene uslove, koji čitav jedan grad svojata kao svoje dvorište.

Šerif Mesko retko kad razočara svoje mnogobrojne fanove, a mnogima je pored nekih njegovih ranijih bisera promakao jedan kratki video u kojem se Cvetanović istakao poznavanjem engleskog jezika prilikom dočeka stranog investitora koji je deo svog posla odlučio da razvija u ovom gradu na jugu Srbije.

Satirične knjige, filmovi i serije teško da mogu nadmašiti našu stvarnost. I dok nas i vesti iz sveta navode na pomisao kako čitav svet sve više liči na Srbiju i ovaj živopisni region, ipak se stranci moraju zadovoljiti utešnim nagradama i sležući ramenima priznati kako smo mi ipak svetski prvaci u gajenju ovakvih fantastičnih stvorenja koje nazivamo političarima.

Kućne čarolije leskovačkog faraona: Ako si vakcinisan, petarde ti ne mogu ništa

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
86 Shares
Share via
Copy link