faraon-naslovna
Printscreen/Twitter
Magazin

Gradonačelnik Leskovca je nepismeni siledžija, ali izabran je za džentlmena godine, pobedio na još 30 besmislenih takmičenja

Ako mislite da je lako napisati tekst o jednom gradonačelniku iz Srbije, grdno se varate. Za većinu ćete naći tu i tamo neki tekst koji ga kudi ili hvali, zvanične i šture podatke iz biografije, i čas posla osvane neki nezanimljiv članak gde uglavnom zaspite posle treće rečenice.

Ako baš i ne zaspite, preskočite ga. Ovaj nemojte. Nikako.

Goran Cvetanović, gradonačelnik Leskovca, sve je osim dosadan lik, a biografija mu je zanimljivija od rubrike “Verovali ili ne” u Politikinom zabavniku. On svuda stiže, na svim takmičenjima pobeđuje, organizuje neverovatne, često i upitne proslave, a bio je i faraon. Po tome je najpoznatiji.

Faraon je postao leta gospodnjeg 2019. godine, na najozbiljnijem maskenbalu koji se dešava na Balkanu, u Strumici. Tada je bilo prisutno četrdesetak delegacija gradova učesnika i nekoliko ambasadora iz Evropske unije, Belgije, mnogih drugih zemalja, a cela delegacija je bila maskirana u faraone i Kleopatre. Da se razumemo, predsedniku Federacije evropskih karnevalskih gradova (da, i tu funkciju Goran Cvetanović s ponosom nosi) i ne priliči ništa manje do titula faraona.

cvetanovic-faraon
Izvor: Jugmedia

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović po zanimanju je inače lekar, internista. Po sopstvenoj izjavi, usavršavao se na raznim koledžima. Kako kaže: “Kembridž”, “Hengsins”, “Hentenberi” i “Oksford”, verovatno misleći na koledže Hejstings (Hastings) i Kenterberi (Canterbury). U zvaničnoj biografiji stoji pak da je doktorirao 2016. godine na Medicinskom fakultetu u Nišu.

Sve to ne bi bilo toliko čudno da doktor – gradonačelnik – faraon nije 2019. godine slavio treći rođendan svog doktorata. I to je objavljeno na zvaničnom sajtu grada Leskovca. Nije mala stvar, ipak doktorat puni tri godine.

godisnjica-doktorata
Printscreen

Međutim, u januaru 2021. godine, dr. med. sci. Goran Cvetanović proslavio se i po nečemu drugom. Njegova lista lapsusa je brojna, ali ovo je, recimo jedan primer koji nije mogao da prođe neprimećen.

Cvetanović je davao izjavu prilikom obilaska poplavom zahvaćenih produčja u Leskovcu, Vlasotincu, Žitorađi. Tom prilikom, pred kamerama, nalupao se za sve pare. A kažu da ih ima podosta:

– Ogromna trafostanica je bila izložena ogromnoj količini vode i sami znate da je to da se električna pretvara u mehaničku i dolazi do opasnost po život – objašnjavao je Cvetanović. – Zahvalio bi pored Vojsci RS i policiji koja je spromtno, snažno i jakno pomogla nama….. – briljirao je prvi čovek Leskovca.

Prethodne, 2020. godine, bio je pošteno isprozivan zbog svoje izjave o Nišu. “Niš – grad od tri slova, na ulazu zatvor, na izlazu ludnica”, ovako je Faraon okarakterisao komšijski grad.

Odnosno, kada je on u pitanju – ovo je samo još jedan peh u nizu. Šala ili ne, ovakva izjava, osim što sama po sebi nije primerena, a kada se uzme u obzir i kontekst – odnosno da je izgovorena u skupštinskoj sali, i da je izgovara Faraon, krajnje sporna ličnost – postaje i skandalozna.

Lokalni portali preneli su i da se Cvetanović naknadno izvinio, i od mnogih grehova koje je dosad skrivio, ovo je prvo izvinjenje koje čujemo. Rekao je, pišu mediji, da mu nije bila namera da uvredi Nišlije, ali kasno. Pogotovo kad se setimo ko je čovek od koga dolaze uvrede.

Džentlmen godine

“Neka digne ruku ona koju nisam j…”, samo je jedna od rečenica kojima se gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović obraća delu zaposlenih žena u opštini. Ako majka dođe da pita za zaposlenje ćerke, ovaj funkcioner krivično osuđen za nasilje obično kaže: “Šta si ti došla, pošalji ćerku.” Ipak, nema zaposlenog u opštini koji nije čuo: “Ja vladam jer imam pamet, a vi nemate pola moje pameti.”, pisao je Blic u to vreme.

– To da se jave koje nije… I direktnih prozivki šta bi trebalo da mu se uradi… to mu je mislim omiljeno obraćanje. On je najblaže rečeno nepristojan – navodi jedna od zaposlenih i dodaje da Cvetanović neprestano naglašava kako zapošljava žene, a zapravo mnoge koje su mu bile najbliži saradnici ne zadrže se na radnom mestu, već odu iz opštine.

I pored svega, 2019. godine dobio je priznanje za “Džentlmena godine”. Prema podacima sa gradskog sajta, izabran je jer se zalaže za eliminisanje stereotipa koji postoje kada je reč o angažovanju žena i muškaraca na rukovodećim pozicijama.

Ima najuređenije dvorište

Godine 2017. dobio je nagradu za najlepše dvoiršte, jer su negovan travnjak, raznovrsnost biljaka i cveća, kao i kombinacija biljnih vrsta, kriterijumi su kojima se, kako sami kažu, vodio žiri u donošenju odluke o najuređenijem dvorištu u Leskovcu, a on to sve ima. Inače, ova manifestacija je i održana u njegovom dvorištu.

Njegova ptica najlepše peva

Samo mesec dana nakon što je proglašen za Džentlmena godine, okitio se još jednom nagradom. Na 6. Balkanskom šampionatu u pesmi štiglića pobedila je ptica koju čuva upravo gradonačelnik, što je i objavljeno na zvaničnom Tviter nalogu, uz komentar da je to “još jedan u nizu osvojenih pehara”.

Najčitaniji stručni članak je naravno njegov

2019. mu je baš išla od ruke jer se okitio i trećom nagraodm – i to za najčitaniji rad u 2017. godini u specijalizovanom časopisu Acta medica Medianae. Zahvalnica je Cvetanoviću i ostalim autorima uručena na niškom Medicinskom fakultetu, a kako piše na sajtu, gradonačelniku je velika čast što je dobio priznanje za rad čijoj izradi je ozbiljno pristupio.

Svetosavske nagrade za škole, ali i gradonačelnika

I ova godina je počela “plodno” po Cvetanovića budući da je već u januaru imao još jednu nagradu u ruci. Dok su se nagrade ređale školama i studentima, prozvano je i ime gradonačelnika.

Ovog puta nagrađen je, obrazloženje je, za punu posvećenost i izraženu odgovornost u razvoju obrazovanja i vaspitanja, kroz značajne investicije za unapređenja uslova rada u ustanovama obrazovanja i vaspitanja.

Nagrada Srpskog lekarskog društva

Među 11 nagrađenih doktora, zaslužnih članova Srpskog lekarskog društva koji su dobili godišnje diplome, nagrade, i povelje, našao se i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović. Njemu je predsednik Okružne podružnice Leskovac Milan Petrović uručio diplomu, iako sam Cvetanović u protekloj godini nije lečio pacijente, te ostaje dilema zbog čega je i on među dobitnicima, prenose Južne vesti.

I gradonačelnikov doberman osvojio nagradu

U parku pored stadiona ”Dubočica” održana je izložba pasa svih rasa, a među dobitnicima nagrada je i pas gradonačelnika Leskovca Goran Cvetanovića, pošto je, kako se sam pohvalio na svom Fejsbuk profilu, njegov doberman proglašen za najlepšeg u toj grupi.

Pored prilike da popričam sa ljubiteljima divnih životinja, kako iz našeg kraja, tako i šire, i sam sam sa svojim najmlađim psom učestvovao u takmičarskom delu izložbe. Članovi moje porodice i ja brinemo o našim psima sa mnogo posvećenosti i ljubavi pa je nacionalna titula CAC za najlepšeg psa pripala dvadesetomesečnom dobermanu Hanibalu, nama još draža – napisao je Cvetanović.

Na međunarodnoj izložbi je učestvovalo oko 400 pasa, a dvadesetomesečni doberman Hanibal u vlasništvu prvog čoveka Leskovca proglašen je za najlepšeg u svom razredu.

Ovo je još jedna u nizu nagrada gradonačelnika Leskovca, pošto je već dobio nagradu Srpskog lekarskog društva, Svetosavsku nagradu, a dobitnk je nagrade i “Kapetan Miša Anastasijević” za razvoj Srbije.

Inače, prema podacima Južnih vesti, Meskova ili Faraonova imovinska karta ozbiljna je i dugačka, pa evo, ako vam nije teško, bacite pogled:

Podaci o primanjima
Organizacija: Grad Leskovac
Pozicija: Gradonačelnik
Period: 7.12. 2012.
Iznos: 98.000 dinara

Nekretnine
Tip: Kuća
Lokacija: Leskovac
Vlasnik: Goran Cvetanović
Kvadratura: 350 m2
Vrednost: 120.000 evra
Napomena: Cvetanović je vlasnik kuće u podnožju brda Hisar u Leskovcu, u kojoj živi. U katastru je upisano da je osnova kuće 146 kvadrata i da se sastoji od podruma, prizemlja, sprata i potkrovlja. Na osnovu izvoda iz katastra i izgleda kuće, procenutelji koje je angažovao KRIK su izračunali da kuća ima okvirno 350 kvadrata. Cvetanović je za medije 2016. godine izjavio da je od svoje majke dobio polovinu porodične kuće „u kojoj živi već 40 godina“ dok je druga polovina, kako je rekao, već bila u njegovom vlasništvu. Dvorište te kuće izabrano je za najlepše dvoriše u Leskovcu 2017. godine – nagradu je Cvetanoviću dodelio gradski Centar za ekonomiku domaćinstva. Manifestacija je održana upravo u njegovom dvorištu. Porodična kuća nalazi se na zemljištu na kojem on ima pravo korišćenja.

Tip: Pomoćne zgrade
Lokacija: Leskovac
Vlasnik: Goran Cvetanović
Kvadratura: 100 m2
Vrednost: oko 80.000 evra
Napomena: Prema podacima iz katastra, Cvetanović je vlasnik šest pomoćnih zgrada ukupne površine od 100 kvadrata koje se nalaze u dvorištvu njegove porodične kuće u Leskovcu. Agenciji za borbu protiv korupcije je 2018. godine prijavio pet pomoćnih objekata ukupne površine 61 m2, između ostalog dve nadstrešnice, boks za pse, pečenjaru…

Tip: Bazen
Lokacija: Leskovac
Vlasnik: Goran Cvetanović
Kvadratura: 28 m2
Vrednost:
Napomena: U dvorištu porodične kuće Cvetanović je napravio i bazen, kako se vidi na satelitskom snimku katastra. Vrednost bazena je uračunata u vrednost pomoćnih objekata.

Tip: Građevinsko zemljište i njiva
Lokacija: Leskovac
Vlasnik: Goran Cvetanović
Kvadratura: 481 m2
Vrednost:
Napomena: Parcela na kojoj se nalaze pomoćni objekti i bazen. Ova parcela deo je Cvetanovićevog dvorišta, a graniči se sa parcelom na kojoj je Cvetanovićeva porodična kuća. Parcelu je kupio 2015. godine od dve prethodne suvlasnice. Njena vrednost uračunata je u polju iznad, sa vrednošću pomoćnih objekata koji su na njoj izgrađeni.

Tip: Poslovni prostor
Lokacija: Leskovac
Vlasnik: Goran Cvetanović
Kvadratura: 37 m2
Vrednost: 22.000 evra
Napomena: Cvetanović poseduje dva lokala u centru grada. Lokali se nalaze u tržnom centru „Stari zanatski centar“.

Tip: Poslovni prostor
Lokacija: Leskovac
Vlasnik: Goran Cvetanović
Kvadratura: 29 m2
Vrednost: 18.000 evra
Napomena: Drugi Cvetanovićev lokal u „Starom zanatskom centru“. Iako je u katastru upisano da je površina lokala 29 kvadrata, u Cvetanovićevom imovinskom kartonu je prijavljen objekat površine 16 kvadrata.

Tip: Njiva
Lokacija: Leskovac
Vlasnik: Goran Cvetanović
Kvadratura: 3470 m2
Vrednost: 35.000 evra
Napomena: Cvetanović je vlasnik njiva kraj auto-puta Niš – Leskovac, nedaleko od sela Pečenjevce u opštini Leskovac. Njive je nasledio od oca nakon njegove smrti 2012. godine.

Tip: Njiva
Lokacija: Leskovac
Vlasnik: Goran Cvetanović
Kvadratura: 3472 m2
Vrednost: 30.000 evra
Napomena: Cvetanović poseduje još jednu parcelu u blizini auto-puta. Ona se nalazi između Leskovca i Niša, kod mesta Brejanovce.

Tip: Kuća NELEGALNO
Lokacija: Leskovac
Vlasnik: Goran Cvetanović i sestra Danijela Cvetanović
Kvadratura: oko 144 m2
Vrednost: 9.000 evra
Napomena: Kuća se nalazi u vinogradu koji su Cvetanović i njegova sestra Danijela nasledili od pokojnog oca. Novinari su merenjem površine kuće sa satelitskog snimka utvrdili da je površina njene osnove oko 144 kvadrata. Kuća nije uknjižena u katastar i nije poznato u kakvom je stanju.

Tip: Pašnjak i vinogradi
Lokacija: Leskovac
Vlasnik: Goran Cvetanović i sestra Danijela Cvetanović
Kvadratura: 7406 m2
Vrednost: 30.000 evra
Napomena: Goran i Danijela Cvetanović vlasnici su pašnjaka i vinograda u selu Živkovo kod Leskovca. Ove parcele nasledili su posle smrti oca. Na jednom od vinograda nalazi se i gore opisana nelegalno sagrađena kuća.

Tip: Kuća i pomoćni objekat NELEGALNO
Lokacija: Leskovac
Vlasnik: Supruga Dragana Cvetanović
Kvadratura: oko 26 m2
Vrednost: 10.500 evra
Napomena: Cvetanovićeva supruga poseduje manji deo porodične kuće od 115 kvadrata i manji deo pomoćnog objekta površine 42 metra kvadratna u leskovačkom Radničkom naselju. Vlasništvo deli sa članovima porodice. Kuća i pomoćni objekat izgrađeni su na državnom zemljištu bez dozvole za gradnju. U kvadraturu iznad je upisan deo koji je u njenom vlasništvu, a procenjena vrednost kuće i pomoćnog objekta je 63.000 evra

Tip: Kuća
Lokacija: Miroševce, Leskovac
Vlasnik: Supruga Dragana Cvetanović
Kvadratura: 21,5 m2
Vrednost: 8.000 evra
Napomena: Gradonačelnikova supruga vlasnica je polovine seoske kuće od 43 kvadrata u selu Miroševce, u blizini Leskovca. U procenjenu vrednost uračunata je vrednost placa, kuće i pomoćnih objekata.

Tip: Pomoćne zgrade
Lokacija: Miroševce, Leskovac
Vlasnik: Supruga Dragana Cvetanović
Kvadratura: 22 m2
Vrednost:
Napomena: Cvetanovićeva supruga poseduje i polovine dva pomoćna objekta u dvorištu seoske kuće u Miroševcu – jednog od 32, a drugog od 12 kvadrata. Vrednost pomoćnih zgrada uračunata je u ukupnu vrednost zajedno sa placem i kućom.

Tip: Građevinsko zemljište
Lokacija: Miroševce, Leskovac
Vlasnik: Supruga Dragana Cvetanović
Kvadratura: oko 244 m2
Vrednost:
Napomena: Seoska kuća i dva pomoćna objekta izgrađena su na zemljištu površine 489 kvadrata. Dragana Cvetanović vlasnica je polovine zemljišta. Vrednost placa uračunata je u ukupnu vrednost zajedno sa kućom i pomoćnim objektima.

Tip: Njive
Lokacija: Miroševce, Leskovac
Vlasnik: Supruga Dragana Cvetanović
Kvadratura: 2.253m2
Vrednost: 7.000 evra
Napomena: Dragana Cvetanović vlasnica je dve njive u leskovačkom selu Miroševce, jedne od 1.611, druge od 642 metara kvadratnih.

Tip: Šuma
Lokacija: Miroševce, Leskovac
Vlasnik: Supruga Dragana Cvetanović
Kvadratura: 9062 m2
Vrednost: 27.000 evra

Napomena: Gradonačelnikova supruga vlasnica je i oko 90 ari šume u selu Miroševce.
Tip: Stan
Lokacija: Niš
Vlasnik: Sestra Danijela Cvetanović
Kvadratura: 64 m2
Vrednost: 55.000 evra
Napomena: Sestra gradonačelnika Leskovca Danijela Cvetanović poseduje dvosoban stan u širem centru Niša, u blizini Trga kralja Aleksandra.

Tip: Vikendica
Lokacija: Vlasinsko jezero, Surdulica
Vlasnik: Sestra Danijela Cvetanović
Kvadratura: 150 m2
Vrednost: 50.000 evra
Napomena: Cvetanovićeva sestra poseduje vikendicu nadomak Vlasinskog jezera, u opštini Surdulica. Površina osnove vikendice je 106 kvadrata. Cvetanović je 2015. godine, kako je preneo lokalni portal „Jugmedia“, rekao da ni on, kao ni članovi njegove porodice ne poseduju vikendicu na Vlasinskom jezeru, već da će se potruditi „u narednom periodu da jedna ovako prelepa vikendica bude u mom vlasništvu“. Nije poznato kada je njegova sestra postala vlasnica vikendice, ali je ovaj objekat izgoreo u požaru 2017. godine. Iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu novinarima su rekli da je požar podmetnut i da je pokrenut postupak protiv nepoznate osobe. Javni tužilac izjavio je da je bio slomljen prozor i pronađena stolica pored prozora. Vikendica je skoro u potpunosti izgorela, pa čak i video-nadzor, kojim je bila opremljena. Na televizijskim snimcima izgorele vikendice se vidi da je imala i sprat, dok su u katastru uknjiženi samo podrum i prizemlje. Na satelitskom snimku katastra se vidi da je i osnova vikendice većih dimenzija od uknjiženih. U procenjenu vrednost je uračunata i cena placa.

Tip: Zemljište
Lokacija: Vlasinsko jezero, Surdulica
Vlasnik: Sestra Danijela Cvetanović
Kvadratura: 324 m2
Vrednost:
Napomena: Vikendica Cvetanovićeve sestre izgrađena je na zemljištu pored jezera čiji je ona manjinski vlasnik. Vrednost placa je uračunata zajedno sa kućom.

Tip: Njive
Lokacija: Brejanovce, Leskovac
Vlasnik: Sestra Danijela Cvetanović
Kvadratura: 3.056 m2
Vrednost: 12.500 evra
Napomena: Gradonačelnikova sestra Danijela Cvetanović vlasnica je dve njive kod leskovačkog sela Brejanovce u blizini auto-puta Niš – Leskovac, koje je nasledila od oca. Jedna je površine 917 kvadratnih metara, koju ona poseduje u potpunosti, dok od druge njive, površine 2.139 kvadrata, poseduje šestinu, a na preostalih pet šestina je upisana kao držalac.

Tip: Šuma
Lokacija: Brejanovce, Leskovac
Vlasnik: Sestra Danijela Cvetanović
Kvadratura: 1.546 m2
Vrednost: 8.000 evra
Napomena: Danijela Cvetanović poseduje šumu pored auto-puta Leskovac – Niš.

Tip: Poslovni prostor
Lokacija: Leskovac
Vlasnik: Majka Stanislava Cvetanović
Kvadratura: 40 m2
Vrednost: 25.000 evra
Napomena: Cvetanovićeva majka vlasnica je kuće u centru Leskovca. U katastar je upisan stambeno-poslovni prostor od 40 kvadrata, ali je kuća veće kvadrature s obzirom da ima sprat i prizemlje. Oba sprata imaju veću površinu osnove od onog u prizemlju. Kako su pisale Južne vesti 2015. godine, u vreme izgradnje ispred kuće su danima stajali kamioni JKP Komunalac, a pojedini radnici su novinarima rekli da su od direktora tog preduzeća navodno dobili naredbu da rade na izgradnji. Cvetanović je, međutim, u početku sve negirao da bi, nakon što mu je novinar saopštio da poseduje fotografije na kojima se vidi kamion Komunalca ispred njegove kuće, rekao da su u pitanju radnici JKP Vodovoda koji su na poziv njegove majke došli da poprave vodovodne cevi, za šta im je navodno i plaćeno. U vrednost je uračunata i vrednost parcele.

Tip: Građevinsko zemljište
Lokacija: Leskovac
Vlasnik: Majka Stanislava Cvetanović
Kvadratura: 40 kvadrata
Vrednost:
Napomena: Cvetanovićeva majka poseduje 40 kvadrata placa čija je ukupna površina 234 metra kvadratna. Na ovom zemljištu nalazi se zgrada na kojoj su dozidana dva sprata. Vrednost parcele je uračunata zajedno sa objektom.

Tip: Njiva ISTORIJA
Lokacija: Živkovo, Leskovac
Vlasnik: Goran Cvetanović i sestra Danijela Cvetanović
Kvadratura: 1.338 m2
Vrednost: 10.000 evra
Napomena: Cvetanović i njegova sestra Danijela posedovali su njivu u selu Živkovo kod Leskovca, u blizini auto-puta Leskovac – Niš. Februara 2017. godine su je prodali privatnom preduzeću „Srbijaautoput“ za oko 4.300 evra.

Jednom rečju u dve reči: kralj, car, mađioničar!

Leskovački bos i saradnici “pojeli” 5 miliona dinara namenjenih za kanalizaciju

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija

komentara

Klikni da objaviš komentar

 • Klasicna alfa seljacina, praseca glava sa 0 mozga koja dominira iskljucivo zahvaljujuci politici kojoj je cilj da intelektualno unazadi citav jedan narod. Zestoko smo se o Boga ogresili kada nas ovako kaznjava

  • Ne bih se slozio sa vama. Kao prvo nema potrebe da vredjate coveka. Covek ima interesovanja voli zivotinje ne vidim nista lose u tome, kamo srece da svi pruzamo ljubav zivotinjama kao sto to radi Cvetanovic. I jos jednom smatram da nema potrebe za vredjanjem

 • Po ovome ispada da covek ako je gradonacelnik ne sme nista drugo da radi i ne sme nista da ima, naravno uvek se nesto uvelica i doda.

 • Zlonamernih ljudi je bilo i biće ih uvek, i ovakve vesti nisu ništa iznenađujuće jer su plasirane od ljudi koji se nisu ostvarili niti u privatnom niti u profesionalnom smislu. Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović je čovek koji je ne samo pomerio Leskovac sa mrtve tačke, već ga je doveo u rang sa najrazvijenijim gradovima Srbije. U Leskovcu se nikad nije više gradilo, renoviraju se škole, ambulante, bolnica, asfaliraju se putevi i ulice, a nezaposlenost je na istorijskom minimumu. Da je loš, ne bi bio 4 puta biran za gradonačelnika!

 • Ljubomora na uspeh gradonacelnika Leskovca, nemam sta drugo da kazem na osnovu procitanih nebuloza. Cvetanovic je gradonacelnik za primer, najbolji koga je Leskovac ikada imao.

 • Gradonačelnik Leskovca je od Leskovca napravio jedan moderan grad, kojeg se svi Leskovčani danas ponose, vrlo je odan i predan svom poslu, kao i svemu što radi u životu, to je jedna nezamisliva energija, koju retko ko može ispratiti.

 • Ne razumljivo i nečuveno, koliko medija prepisuje isti tekst danima. Možete pisati koliko želite, ali rezultati rada i zalaganja gradonačelnika se ne mogu osporiti kao ni sve zaslužene nagrade. Izmišljenim pričama i neprofesionalnim tekstovima ne može se pokolebati kvalitet rada i zalaganje za svoje sugradjane.

 • Za vreme svog mandata, nas gradonacelnik zajedno sa svojim timom ostvario je znacajne rezultate. Uz delimicnu pomoc Republicke vlade na planu izgradnje infrastrukturnih i privrednih objekata, nas grad zadobio je lik savremenog i modernog grada, mesto prijatnog za zivot. Zaposleni ljudi imaju pristojne zarade koje su u konstantnom rastu, standard gradjana je u porastu , ali su i nadanja da ce se trend razvoja grada nastaviti na svim poljima.

 • Čovek se trudi a bude uspešan na svim poljima, zašto bi to nekom smetalo. Rezultati njegovog rada i ulaganja su vidljivi.

 • Uvek će postojati ljudi koji će kritikovati prvog čoveka Leskovca. Ne vidim nista lose sto je čovek svestran i pun pozitivne energije.

 • Kakav naziv”Luftika”takav i tekst. Sramota da se na ovakav način pisanja o prvom čoveku grada Leskovca iznose neistine i to detaljno ispisane izmišljotine, prosto je za ne poverovati šta je neprofesionalno pisanje koje je za žutu štampu. Da li uopšte razmišljate kad na ovakav način pišete da ćete nekoga da povredite!?

 • Nema mesta lošim komentarima,čovek se samo trudi da bude uspešan na svim poljima i to mu polazi za rukom.

 • Samo postojanje kvazi elite njihovih glasogovornika (kao što je Luftika) koja je poznata po prljavoj političkoj kampanji svedoči da je demokratija u Srbiji na zavidnom nivou. Ovakvi naslovi, tekstovi i spinovanja su zaista jadni. Gospodo novinari “Luftike” koji je Vaš cilj, koji želite da postignete ovakvim tekstovima? Etiketiranje i omalovažavanje politićkih neistomišljenika.
  Uspeh se nikada nije praštao!!

 • Zahvaljujuci gradonacelniku Leskovac se pokrece i razvija, na svakom koraku u gradu se mogu videti aktivnosti. Sve pohvale.

 • Potpuno je besmisleno pisati i ponavljati ovakve tekstove. Niko ne moze da ospori rezultate rada koji su vidljivi na svakom koraku.

 • Posle tri nedelje ista vest, isti tekst na istom portalu. Toliko o vasoj profesionalnosti. Kao da mi se cini da nije naseg gradonacelnika, vi ne bi imali o cemu da pisete. Ljubomora na uspeh gradonacelnika Leskovca, nemam sta drugo da kazem na procitane nebuloze.

 • Morali bi najpre poznavati gradonačelnika Leskovca dr Gorana Cvetanovića pa onda napisati ili reći nešto o njemu, ovakvi tekstovi su nerealni, ružno govore o čoveku kojeg i ne poznajete, samim tim i nemaju smisla. Goran Cvetanović je uspešni političar, po struci je lekar, a voli životinje i posećuje im se maximalno, kao i svemu što radi u životu.

 • Klasičan govor mržnje i bezobrazluka. Ovo neobjektivno novinarstvo ima za cilj da unizi prave vrednosti. Gradonačelnik je ugledan čovek koji je sve ove nagrade zaslužio radom i upornošću i pravi je primer svestranog delovanja.

 • Sve je vama besmisleno, a da ste vi to osvojili bilo bi hvalisanja na sve strane, sta cini ljudska sujeta.

 • Uuu, ala se botovi iz Leskovac razobadali! :)))))

  Je l’ pao sendvič ili roštilj od Faraona?

 • Nebi našem doktoru od koga su svi bežali dok je radio u bolnici a pre nego je postao gradonačelnik dao ni mače da mi leči(jer ja mače volim).U ovakvoj današnjoj seljačkoj sredini kao što je postao Leskovac niko drugi i nije mogao da postane gradonačelnik.Ko nam je predsednik nije ni čudo ko su mu sledbenici.

7K Shares
7K Shares
Share via
Copy link