Lifestyle

Gola Rijana redefiniše modu: Ko određuje šta je „pristojno“ za trudnice (FOTO)

rijana
Foto: printscreen/Instagram

Svetski popularna pop pevačica Rijana već je u poodmakloj trudnoći, ali to joj nije smetalo da ispozira za naslovnicu majskog izdanja čuvenog „Voga“, sa tek pokojim odevnim predmetom na sebi. Lepotica sa Barbadosa tako je još jednom pokazala da ne mari za komentare i tuđa mišljenja, već sama diktira trendove.

Riri je pozirala na još niz provokativnih fotografija od kojih je najintrigantnija ona na kojoj je potpuno naga, ogrnuta samo urbanom, crnom jaknom Saint Laurent, dok joj lanci sa dijamantima krase trudnički stomak.

Pevačica je otkrila i da se njena trudnoća desila neplanirano i da nisu strogo radili na tome: „Ne bih rekla da je to bilo planiranje. Ali svakako nismo bili protiv toga. Ne znam kada mi je ovulacija ili bilo šta od toga. Samo smo se zabavljali. A onda je test bio pozitivan. Nismo gubili vreme. Pozvala sam ga i pokazala mu. A onda sam sledećeg jutra bila kod ginekologa i naše putovanje je počelo“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Ova 34-godišnjakinja priznala je i da strahuje od postporođajne depresije: „Pitam se da li će moje emocije biti van kontrole? To su priče koje slušam od drugih žena i plaše me“.

Rijana se osvrnula i na činjenicu da je redefinisala trudničku modu, pomerivši granice, ali i izazvavši burne reakcije širom sveta. Ona je zapravo želela da pošalje poruku da je prigrlila promene na svom telu, pokazujući svoj rastući stomak iz dana u dan u nizu oskudnih izdanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

– Nadam se da smo uspeli da redefinišemo ono što se do sada smatralo „pristojnim“ za trudnice. U mom telu se trenutno dešavaju neverovatne promene i neću se zbog toga stideti – rekla je ona.

– Ovo vreme bi trebalo da bude slavlje. Jer zašto bih krila svoju trudnoću? Kada sam saznala da sam trudna, pomislila sam u sebi: „Nema šanse da kupim bilo šta u prodavnici za trudnice. Žao mi je – previše je zabavno oblačiti se. Neću dozvoliti da taj segment nestane jer se moje telo menja“ – dodala je.

Rijana i ASAP Roki počeli su da se zabavljaju 2020, a pre toga su bili prijatelji od 2013. godine. Slavna lepotica kaže da je bilo potrebno mnogo vremena da bi svog sadašnjeg partnera videla u romantičnom svetlu.

Izvor: Blic žena

Nasilje na porođaju: „Mrzim kad dođu debele krave da se otele!“

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

100 Shares
100 Shares
Share via
Copy link