Magazin Poznati

Goca Tržan van sebe nakon Kristijanovih tvrdnji da su imali intimne odnose

goca-trzan
Foto: Nemanja Jovanović/RAS Srbija

Kristijan Golubović izneo je tvrdnje da je ranije imao intimne odnose sa Gocom Tržan, nakon čega se pevačica odmah oglasila.

– Ja zaista ne znam o čemu se radi tu. Ja tog čoveka, nikad u životu nisam upoznala, a kamoli imala nešto sa njim. Pošto su to nemoćni muškarci u pitanju, koji ne mogu da se pobiju, nego se ponašaju kao kokoške, ništa me od njih ne čudi – izjavila je naša pop pevačica.

– Samo bih zamolila, da me više ne uvlačite u taj mulj. Takođe, bih dodala da će te tvrdnje koje je izrekao na moj račun, morati da dokaže na sudu, jer ja kap alkohola nikad nisam okusila u životu, ali hvala Bogu dobro zarađuje od blamiranja u Zadruzi, pa će imati od čega da plati – nastavila je Goca.

– Kao što znate, ja ne komentarišem ni izjave čoveka sa kojim imam dete, za koga sam bila udata i dokazano i pouzdano jeste bio intiman sa mnom. Nemam nameru tek da komentarišem nekog lika kog u životu svom nisam upoznala, znači nisam ga fizički videla. Ja ne znam da smo bili u istoj prostoriji niti sam ga upoznala. Prema tome, ne bih da komentarišem. Na kraju krajeva, imam advokata koji će sve to da reši – rekla je Goca za Blic.

Kristijan Golubović je žestoko opleo po pevačici i rekao da je bio intiman sa njom, ali je takođe i izrekao i nekoliko uvreda na njen račun.

– Onaj alkoholičar koji nema jetru, nema oči nikog da vidi, je** sam mu Gocu Tržan pre 100 godina. Narkomanka jedna. Je**m ga u usta srmdljiva – rekao je Kristijan.

Izvor: Blic

Goca Tržan pitala muža uživo u emisiji kako se oseća kada mu kažu da mu je žena kao mama

117 Shares
117 Shares
Share via
Copy link