Magazin

Glumica iz filma “Hari Poter” slikala se gola za Vog u 82. godini

mirijam-margolis
Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Britanska glumica Mirijam Margolis je gola za britanski Vog. Ova 82-godišnja zvezda pojaviće se na naslovnoj strani julskog izdanja časopisa posvećenog LGBTQ+ zajednici.

Glumica, inače najpoznatija po ulozi profesorke Spraut (Sprout) u Hariju Poteru, pozirala je gola za stolom, a ispred nje se nalaze peciva prekrivena šlagom i crvenim voćem.

– Ne mogu da odolim a da ne budem zločesta – izjavila je za Vog. Međutim, usprkos odvažnim fotografijama, glumica je priznala kako se bori s tim da prihvati svoj izgled.

– Volim svoje lice. Mislim da delujem toplo, otvoreno i nasmejano – izjavila je dodavši:

– Ali mrzim svoje telo. Mrzim velike grudi i imam opušten stomak, male iskrivljene noge. Nisam oduševljena time. Ali treba izvući najbolje iz toga. Morate učiniti najbolje što možete.

Uz britansku glumicu, u julskom izdanju časopisa posvećenom Mesecu ponosa pojaviće se i druge LGBTQ+ zvezde, uključujući glumca Nkutija Gatvu, američku glumicu i pevačicu Žanel Mone i britansku glumicu Belu Remzi, prenos Index.hr.

Glumica je takođe otkrila kako se uskoro podvrgava operaciji srca dodavši da se ne boji.

– Kad ste mladi, nikad ne razmišljate o smrti. Samo razmišljate o tome koga ćete p*jebati. Puno razmišljam o smrti. Svakog dana. Kad se probudim, pomislim: ‘Hm, novi dan.’ Možda nisam očekivala da ću ga dočekati – izjavila je.

Pre 57 godina priznala da je gej

Britanska zvezda takođe se osvrnula na trenutak u kom je priznala roditeljima da je gej.

Otkrila je da ih je to jako povredilo i da je njena majka naterala da se zakune na Toru kako više nikad neće spavati sa ženom.

Inače, glumica je još 1966. otvoreno priznala da je gej, a homoseksualnost je tada još bila ilegalna. Usprkos tome, izjavila je kako se nikad nije sramotila svog seksualnog opredeljenja.

Popularna tinejdž zvezda završila na psihijatriji, danima tumarala i gola šetala ulicama

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link