Lifestyle Poznati

Džoan Kolins (90) Božić provela u bikini izdanju, društvo joj pravio 31 godinu mlađi suprug

džoan kolins
Foto: Profimedia

Glumica Džoan Kolins pohvalila se da je ovogodišnje božićne praznike provela u “bikini izdanju”. Dok se legenda Holivuda sunčala i kupala u bazenu u svom domu na Beverli Hilsu, društvo joj je pravio 31 godinu mlađi suprug.

Džoan (89) je pokazala je zavidnu liniju u jednodelnom kupaćem kostimu s leopard printom. Sa svojim 58-godišnjim suprugom Persijem Gibsonom u srećnom je braku poslednjih 20 godina, piše Stil.rs.

– Provela sam sjajan Božić na Beverli Hilsu, kupala sam se u bazenu i divno sam ručala, napisala je Džoan uz objavu.

“Izgledaš sjajno i srećno”, “Kao da ne stariš”, “Za nju su godine samo broj”, “Seksi zauvek”, “Predivno”, “Uvek lepa”, “Tako treba”, “Uvek sam ti se divila. Otmena, lepa”, pohvalili su je pratioci u komentarima.

Džoan i Persi upoznali su se 2002. godine u pozorištu, a holivudski producent, koji je od glumice mlađi 31 godinu, njen je peti suprug.

Džoan iz drugog braka ima dvoje dece, Taru i Aleksandra, dok je ćerku Katijanu Kas dobila s trećim suprugom Ronom.

U avgustu je u intervjuu za časopis Saga priznala da o sebi još uvek razmišlja kao o 40-godišnjakinji i time otkrila tajnu svoje lepote, tvrdeći da su godine nevažne jer joj je fokus na tome kako izgleda i kako se oseća.

Džoan je ranije ove godine proslavila 20. godišnjicu braka s Persijem, a tom prilikom ga je nahvalila i dodala kako je prava srećnica što ga ima u životu.

– On se brine za sve. On se brine za moju decu i sve naše finansije. On je ljubav mog života. To je sjajan brak i sjajna veza, rekla je Džoan.

Izvor: Stil.rs

Slavna glumica bila je kraljica lavova, imala je čopor od 150 zveri, a onda joj je jedna umalo došla glave

Reklama
script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
52 Shares
Share via
Copy link