Srbija

Glumac Marko Janketić zbog izjave o odlasku iz Srbije na meti uvreda, dobija pretnje smrću

Marko-Janketic
Foto: printscreen

Zbog onoga što je glumac Marko Janketić izgovorio u emisiji “PopTok”, tokom celog dana dobija gnusne uvrede i pretnje smrću na društvenim mrežama.

Glumac je u razgovoru sa Perom Jovovićem, u trećoj epizodi emisije „PopTok“ pričao o Srbiji, urušenim institucijama i tome da bi savetovao svoje ćerke da „spakuju kofere, kupe avionsku kartu u jednom smeru i napuste državu“ jer, kako je rekao, „ovde nikada neće biti bolje“.

– Voleo bih da moje ćerke žive u društvu koje nije obespravljeno, gde institucije imaju svoju ulogu, živimo u društvu koje ne funkcioniše. Nije pre 10 godina bilo bolje, da je bilo, ne bi sada bilo gore, eto tako bih to rekao, rekao je Marko Janketić, prenela Nova.rs.

Na pitanje šta bi trebalo da se promeni – glumac kaže da ništa ne može da se promeni.

– Odavde trebao otići, pokupiš kofere, kupiš avionsku kartu u jednom pravcu i zapališ odavde, ovde nikada bolje neći, rekao je on u emisiji „PopTok“.

– Malo sam ljut pa ovako pričam. Neko je objavio da su glumci uhljebljeni pa se ne bude protiv Buhe, digla mi se kosa na glavi od Fejsbuk aktivista. Izađite braćo na ulicu, kao ovi veliki Srbi kojima su puna usta Kosova, skupite se, junaci, idite tamo pa se rokajte, nemojte nas da maltretirate, meni ordinirate po mozgu. Sve junaci, ogromni junaci, krste se, mole Boga, to je teror. Mi smo ovde pod terorom. Ovo je pakao, rekao je glumac.

Nakon toga, glumcu je u komentarima stigao veliki broj uvreda i pretnji.

„Čuj njega. Cio život povlašten, privilegije na osnovu oca na sve strane i sada, kada neki drugi mufljuzi dobijaju više pažnje, ne valja Srbija. Kako će vas sve Srbija isprašiti i vratiti na mjesto niste svjesni. Bolje bi vam i bilo da odete“, glasi jedan od pretećih komentara.

„Sinovi naših velikih glumaca, džukele smrdljive“, glasi još jedan uvredljiv, sraman tvit.

Izvor: Nova.rs

Marko Janketić: Ovde nikada neće biti bolje, ćerkama želim kartu u jednom smeru (VIDEO)

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
825 Shares
825 Shares
Share via
Copy link