Magazin Poznati

Marko Janketić: Ovde nikada neće biti bolje, ćerkama želim kartu u jednom smeru (VIDEO)

Marko-Janketic
Foto: printscreen

Sin glumca Miše Janketića i glumice Svjetlane Knežević, Marko Janketić, bio je gost emisije „PopTok“. Mladi glumac je govorio o stanju u srpskom društvu, ističući da „u Srbiji nikada neće biti bolje“ i da svojim ćerkama želi „zapale iz Srbije avionom u jednom smeru“.

– Ja sam petog oktobra ispred Skupštine bio, protestvovao, a ništa se nije promenilo – rekao je Marko Janketić u jednom trenutku.

Govoreći o svojim ćerkama, rekao je da bi voleo da žive u društvu u kojem institucije funkcionišu.

– Voleo bih da moje ćerke žive u društvu koje nije obespravljeno, gde institucije imaju svoju ulogu, živimo u društvu koje ne funkcioniše. Nije pre 10 godina bilo bolje, da je bilo, ne bi sada bilo gore, eto tako bih to rekao – rekao je Marko Janketić.

Na pitanje šta bi trebalo da se promeni – glumac kaže da ništa ne može da se promeni.

– Odavde treba otići, pokupiš kofere, kupiš avionsku kartu u jednom pravcu i zapališ odavde, ovde nikada bolje neći – rekao je on u emisiji „PopTok“.

– Malo sam ljut pa ovako pričam. Neko je objavio da su glumci uhljebljeni pa se ne bude protiv Buhe, digla mi se kosa na glavi od Fejsbuk aktivista. Izađite braćo na ulicu, kao ovi veliki Srbi kojima su puna usta Kosova, skupite se, junaci, idite tamo pa se rokajte, nemojte nas da maltretirate, meni ordinirate po mozgu. Sve junaci, ogromni junaci, krste se, mole Boga, to je teror. Mi smo ovde pod terorom. Ovo je pakao – rekao je glumac.

Izvor: Nova

Poznati srpski glumac imao burno odrastanje: „Pucali su na mene i vadili noževe“

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
136 Shares
136 Shares
Share via
Copy link