Novi Sad Vesti Novi Sad

Novosadski monopol uskoro u prodaji!

Britanska kompanija Winning Moves, koja se bavi proizvodnjom jedne od najčuvenijih društvenih igara “Monopol”, prethodnih meseci je prosto bila zatrpana predlozima lokacija, gradskih ulica i znamenitosti, koje bi prema mišljunju Novosađana trebalo da se nađu u specijalnom „novosadskom Monopolu“.

Kako navodi Lazar Vuković, direktor razvoja firme Winning Moves, igrači bi najviše voleli da se na tabli izdanja “Monopol Novi Sad” nađu Zmaj Jovina i Dunavska ulica, Bulevar oslobođenja i, svakako nezaobilazna, Petrovaradinska tvrđava.

“Sada je red na našim kreativcima da naprave lepu ediciju “Monopola Novi Sad”, a još uvek ne znamo kako će tačno igra izgledati, ali je sigurno da će imati 28 polja za kupovinu, kao i u svakom izdanju”, rekao je Vuković, te dodao da je planirano da igra bude lansirana u oktobru, kada će svi detalji tog izdanja biti poznati.

“Monopol Novi Sad”, navodi novosadski dnevni list, prodavaće se širom sveta, i to kroz dvojezično izdanje – na srpskom i engleskom, stoga će ljubitelji te igrice moći bliže da se upoznaju s atrakcijama našeg grada.

Nije isključeno da se uz to izdanje društvene igre štampa i prodaje materijal za edukovanje igrača, da bi bliže upoznali ceo grad.

Na izradi će biti angažovano oko 50 ljudi, kako iz Novog Sada, tako i iz Londona.

Gde je provod u Novom Sadu, a nije izlazak?

Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

27 Shares
Share via
Copy link