Magazin

Gavrilova mama u neverici: Ovo je najgore što sam čula posle dijagnoze

Neverovatna nada da su njihovi problemi rešeni i da će njihovo dete dobiti šansu za lečenje koje košta zastrašujućih 2 i po miliona evra zbog astronomske cifre koja je tokom protekle noći izlicitirana na aukciji kapitenske trake Kristijana Ronalda ugašena je za svega nekoliko minuta jer je neko bio dovoljno glup i bezobziran da ponudi neverovatan novac koji nema pa onda sve da povuče.

Igranje sa zdravljem deteta i nadom roditelja. Neslana šala koja košta toliko puno. Roditelji malenog Gavrila su u potpunoj neverici, a majka Nevena kaže da je ovo najgore što je čula još od uspostavljanja Gavrilove dijagnoze.

Za pomoć malenom Gaši licitira se na sajtu Limundo, a izuzetno velike svote novca navele su njihov tim da provere svaku ponudu. Ubrzo se ispostavilo da je brdo ponuda lažno, te je tako sa 1.280.000.000 dinara, prava ponuđena cena spala na 6 miliona dinara.

Gavrilovi roditelji razočarani su i tužni zbog načina na koji se neko poigrao sa životom njihovog bolesnog deteta.

– Znate kakav je osećaj? Grozan. Ovo je, posle dijagnoze Gavrilove, nešto najgore što sam čula. Jako je ružno, jako. Najpre mi je bilo nerealno kada sam videla tu svotu od milijardu dinara. A onda sam pomislila: „Jao, pa ovim parama će sva bolesna deca moći da se izleče“ – kaže Nevena za Telegraf.rs.

Kako dodaje, onda je, kao hladan tuš, usledio razočaranje, kada su neverovatno visoke ponude na sajtu Limundo počele da se brišu.

– Bila sam jako srećna prvo, ali posle brisanja tih ponuda… Ne znam razlog tome, ne mogu to da razumem. Ne znam šta da kažem. Ko su ti ljudi? Najlakše mi je da verujem da su deca, da je to neka dečija igra. Jer, ne želim da verujem da je neka odrasla osoba mogla namerno da sabotira humanitarnu licitaciju za dete – ističe Gašina mama.

Nevena kaže da se javila i mladiću Đorđu koji je pronašao traku na terenu i postavio aukciju za Gavrila, a kako dodaje, želi da apeluje na sve ljude da novac za njenog sina nije sakupljen i da je bitno da se nastavi sa uplatama i SMS porukama.

Podsetimo, Đorđe je pronašao na terenu kapitensku traku koju je Ronaldo u naletu besa bacio na travu stadiona „Rajko Mitić“ i odlučio da je stavi na aukciju za lečenje malog Gavrila Đurđevića.

Podsećamo, Kapitenska traka Kristijana Ronalda koju je pri kraju meča sa Srbijom skinuo sa ruke i ostavio na terenu stadiona “Rajko Mitić”, našla se na humanitarnoj licitaciji. Aukcija traje do 2. aprila u 9.39.

“Ova kapitenska traka koja je izazvala najviše pažnje svetskih medija od svih kapitenskih traka ikada, može biti vaša ukoliko se pridružite ovoj humanitarnoj aukciji i ostavite vašu ponudu. Sva sredstva od izlicitiranog iznosa namenjena su za lečenje šestomesečnog Gavrila Đurđevića iz Kragujevca koji boluje od spinalne mišićne atrofije i kome je za lečenje potrebno dva i po miliona evra”, navodi se na sajtu za aukcije Limundo.

Kapitenska traka Kristijana Ronalda biće predata pobedniku aukcije nakon dostavljanja dokaza o uplati izlicitiranih sredstava na račun za lečenje malog Gavrila.

Pomoći Gavrilu možete:
Slanjem SMS poruke: Upišimo 973 i pošaljimo SMS na 3030
Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human973 i pošaljimo SMS na 455
Uplatom na dinarski račun: 160-6000000844014-95

Uplatom na devizni račun: 160600000084402853
IBAN: RS35160600000084402853
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Đorđe, car: Tako mnogo je uradio za teško bolesno dete, ovo je potez godine!

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

983 Shares
983 Shares
Share via
Copy link