Magazin

Fejsbuk stranica Tvoj dečko raskrinkala KRIK! Informer im se zahvaljuje na “eksluzivnim” fotkama Dojčinovića sa Belivukom

Fejsbuk stranica Tvoj dečko dostavila je „ekskluzivne“ fotografije koje dokazuju saradnju glavnog i odgovornog urednika KRIK-a Stevana Dojčinovića i nedavno uhapšenog vođe ozloglašene bande Veljka Belivuka.

Među fotografijama nalazi se i jedna na kojoj Dojčinović i Belivuk maltretiraju Danila, starijeg sina predsednika Aleksandra Vučića.

Ova stranica nije časila časa već je svoje kontroverzne „fotografije“ ponudila u inbox Informeru što je ovaj medij prihvatio raširenih ruku, a onda im se samo uljudno zahvalio.

Post i fotografije objavljene na ovoj stranici nastali su kao odgovor na jučerašnje naslovne strane tabloida koji su objavili da osumnjičeni vođa kriminalne grupe Veljko Belivuk sarađuje s portalom KRIK – da to njegov „privatni medij“, s kojim ima „tajni dil“.

informer-1
Foto: facebook tvoj dečko

 

informer-2
Foto: facebook tvoj dečko

 

informer
Foto: facebook tvoj dečko

 

U postu stranice Tvoj dečko, uz poziv tabloidima Informer, Alo! i Kurir da se jave za fotografije, stoji:

„Stranica Tvoj dečko odlučuje da objavi kontraverzne fotografije Stevana Dojčinovića i Veljka Belivuka po uzoru na naše najbolje tabloide Alo, Kurir i Informer. Na slikama se jasno vidi saradnja ova dva kriminalca, primopredaja novca i čuvena afera/ trač u kome njih dvojica maltretiraju sina našeg predsednika Danila Vučića. Isto tako smo došli do slika gde možete da primetite Stevana kako podvodi dve devojke. Da li su ovo nove informacije koje su naše istraživačke novine propustile? Takođe smo došli do fotografija sa primorja gde se jasno vidi saradnja žutog tajkuna Đilasa sa ovim „novinarom“. KRIK – Mreža za istraživanje kriminala i korupcije  kako pravdate ove slike?“

ЕКСКЛУЗИВНО (ФОТО)

Страница Твој дечко одлучује да објави контраверзне фотографије Стевана Дојчиновића и Вељка Беливука…

Posted by TVOJ DEČKO on Wednesday, 10 March 2021

Bojana Jovanović (KRIK): Da li će istraga otkrivati veze Belivuka u politici?

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentar

Klikni da objaviš komentar

2K Shares
2K Shares
Share via
Copy link