Magazin

Evo koje filmove za odrasle su Srbi najviše gledali u 2023, Mia Kalifa više nije najpopularnija glumica

mia-kalifa-2

Poznato je da muškarci vole da gledaju filmove za odrasle, a Pornhab je objavio i koje su to kategorije bile najtraženije prethodne godine.

Gledaoci filmova eksplicitnog sadržaja su stavili u sam vrh gledanje odnose gde su glumice nešto starijih godina.

Tako je i u 2023. godini, kategorija MILF zauzela značajnije mesto, a ujedno se pomerila sa šestog i postala 5. najgledanija kategorija na svetu. S druge strane, maturantkinje su manje gledane od dama zrelih godina, ali one su i dalje zvanična 7. kategorija širom sveta.

„Hentai“ se može odnositi na bilo koju vrstu se*sualnog fetiša. Međutim, širom sveta najčešće opisuje po*nografsku formu animacije, stil japanske filmske i televizijske animacije.

Ovo je postao najpopularniji termin za pretragu na svetu nakon što se pomerio na prvo mesto u Sjedinjenim Američkim Državama, najveće publike Pornhaba.

„Hentai“ je bio među deset najboljih u skoro svakoj zemlji u 2021. godini. Tokom 2023. godine “Hentai” je i dalje na samom vrhu kategorija koje se najčešće gledaju i to treću godinu zaredom.

Evropska mapa pretraživanja korisnika Pornhaba iznenadila je mnoge, pa su interesi Balkana bili posebno interesantni. Hrvate tako i dalje najviše uzbuđuje “Hentai” verzija animiranih likova, Bosanci vole da gledaju klasiku, Slovenci dve dame u akciji, dok Srbe navodno najviše uzbuđuju grupni odnosi.

Činjenica koja je dalje aktulena je ona da se i dalje veoma rado gleda kategorija odnosa sa transrodnim osobama. Transrodni video snimci porasli su za 75 odsto u 2023. i najpopularniji su u Brazilu, a Kanada je sledi.

Abela Dejndžer najplaćenija zvezda filmova za odrasle

Abela Dejndžer je ove godine, kao i 2022. godine, zauzela prvo mesto kao najpopularnija zvezda filmova za odrasle.

Zahvaljujući nekim od njenih radova sa najpoznatijim studijima tokom godina, njeni video snimci su prikupili više od 1,8 milijardi pregleda. Sa takvim brojem, nije ni čudo što je najpopularnija zvezda svoje kategorije.

Anđela Vajt zauzela 2. mesto

Anđela Vajt zauzela je drugo mesto, napredujući za jedno mesto u odnosu na 2022. kada je bila treća. Treća najpopularnija izvođačica ove godine bila je Eva Elfi, koja je takođe napredovala za jedno mesto u odnosu na prošlu godinu.

Nekadašnja zvezda 18+ filmova Mia Kalifa dobila otkaz u Plejboju zbog podrške Hamasu

Izvor: Espreso

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link