Magazin Poznati

Slavni par kupa klince kad se usmrde, ne zatvaraju vrata toaleta i prave od njih Spartance (FOTO)

Ešton i Mila klinci
Foto: Snorlax / Marksman / Blisters / MEGA

Jedan od najatraktivnijih parova Holivuda, Mila Kunis i Ašton Kučer, žive istinsku ljubavnu bajku.

Iako su se upoznali na snimanju popularnog sitkoma “Vesele sedamdesete”, gde su glumili ljubavni par, vezu u pravom životu su započeli 15 godina posle.

Ešton kučer i mila kunis
Foto: ALLEN BEREZOVSKY / GETTY

Žive u srećnom braku, u kojem su dobili dvoje prelepe dece, a često su u žiži javnosti zbog humanitarnog rada, ali i svog odnosa prema roditeljstvu.

Kupaju decu tek kad vide da su prljava

Tako su svojevremeno šokirali su javnost kada su priznali da svoju decu ne kupaju redovno, odnosno, da to rade tek kada se vidi da su baš prljava i kada “počnu da smrde”.

– Nisam imala toplu vodu dok sam odrastala, pa se svakako nisam mnogo tuširala – rekla je Kunisova i dodala da ni njihova deca Vajat (7) i Dimitri (5) nisu mališani koji se redovno kupaju.

– Nisam bila onaj roditelj koji kupa novorođenčad, nikad – dodala je glumica, a prenosi Stil Kurir.

Ešton kučer deca
Foto: Mega

Ešton je na to rekao:

– Ako vidim na njima prljavštinu, okupaću ih. U suprotnom, nema poente.

Mališane spremaju za maraton

Malo je reći da su njihove higijenske navike naišle su na veliku osudu, a sada se čini da je slavni par otišao korak dalje i ponovo zaprepastio javnost.

Naime, samo nedelju dana nakon što je glumac završio maraton u Njujorku, već želi da proširiti svoj tim za dvoje ljudi, tačnije dece.

Glumac već trenira svoje dvoje dece, a prema rečima njegove supruge, dužina takvog maratona iznosi pet kilometara.

– Oni žele da trče maraton i danas je počeo da trenira našu decu da trče. Danas su trčali pola milje. Jako je slatko – rekla je Mila.

Ešton i mila deca
Foto: Getty Images

Ali iako su ostala tri člana njene porodice sada rešeni da postanu trkači, Kunis je napomenula da neće uskoro slediti njihov primer. “Mogu da lažem i kažem “apsolutno, ali neću”, rekla je.

“Da li će ih nakon trke okupati?”

Njihovo priznanje ipak nije naišlo na odobravanje roditelja.

“To nije za decu, još su mali”, “Deca treba da se bave sportom, ali ovo je ekstremno, pet kilometara”, “Jedno je igra, ovo je previše”, pisali su na internetu.

Jedan komentar bio je posebno upečatljiv: “Da li će da okupaju decu nakon trke ili će samo da ih ostave tako?”, aludirajući upravo na to da se nisu preterano bavili higijenom svoje dece.

Podsetimo, slavni par je nakon priznanja da decu ne kupa redovno, šokirao priznajem da prilikom odlaska u toalet vrata drže otvorena dok su kod kuće sa svojom decom, što je takođe naišlo na osudu javnosti.

Izvor: Stil Kurir

Ešton Kučer s 13 godina bio spreman da okonča život kako bi donirao srce bratu blizancu

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
139 Shares
139 Shares
Share via
Copy link