Vesti

Srbin koji je u Nemačkoj ubio bivšu ženu osuđen na doživotnu kaznu zatvora

tanja-pavlovic
Tanja Pavlović Foto: Instagram/tanjolina81

Aleksandar Š. (41), iz okoline Valjeva, osuđen je početkom marta na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva svoje bivše supruge Tanje Pavlović (40) iz okoline Loznice. Ubistvo nesrećne žene dogodilo se pre godinu dana.

Podsetimo, Aleksandar Š. svojim automobilom udario je vozilo u kom se nalazila njegova bivša supruga na autoputu u Frankfurtu. Potom joj preprečio put i izvukao je iz automobila, i počeo da je ubada nožem u predelu grudi i vrata.

„Zabezeknuti prolaznici pozvali su policiju i Hitnu pomoć, koji su odmah reagovali. Muškarac je nakon zločina odmah uhapšen, dok je nesrećna žena prebačena u bolnicu, ali nažalost izgubila je bitku i preminula u toku dana od zadobijenih povreda“, prenose nemački mediji.

Branilac osumnjičenog Srbina izneo je sramotnu odbranu i tražio da se ubistvo okarakteriše kao ubistvo iz nehata, piše Nova.

Proces za ovo svirepo ubistvo koje je potreslo srpsku javnost počelo je u januaru ove godine, a kako se piše zločin je usledio nakon neuspelog pomirenja dvoje ljudi.

Poznati maneken i top model izvršio samoubistvo

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link