Magazin

Goran Ivanišević “pukao” zbog bivše supruge: “Postao sam nasilnik kad sam zatražio svoj novac”

goran-ivanisevic
Foto: Printscreen

Trener Novaka Đokovića je izgubio strpljenje.

Odlučio je da se oglasi usred noći zbog bivše supruge Tatjane Dragović.

Ivanišević je iznenadio sve ovim potezom jer se retko kada ovako javno oglašavao o privatnom životu. Pomenuo je suđenja koja u u toku, a poručio je da želi da „dođe do svog novca koji je trenutno kod bivše supruge“.

„Ovako… Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. (Tatjana Dragović, prim. aut) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi.

Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran“, napisao je proslavljeni teniser i teniski trener.

Goran i Tatjana su bili zajedno 17 godina, a 2009. godine su odlučili da vezu krunišu brakom. Kada je osvojio trofej Vimbldona 2001. godine Ivanišević je čak pomenuo i supurugu, i čak bi rekao da ga ne bilo čudilo da zasluge budu pripisane njoj, prenosi Nova.

Imaju ćerku Amber Mariju i sina Emanuela, a jedan od najboljih hrvatskih igrača svih vremena je 2017. godine oženio voditeljku Nives Čanović.

Ivanišević o tekstovima protiv Đokovića: “Kad bismo mi gledali sve što Englezi pišu”

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link