Svet Vesti

Škola brani transrodnu nastavnicu sa džinovskim grudima, roditelji ušli u rat sa upravom (FOTO)

Transrodna nastavnica

Prava drama odvija se između roditelja srednjoškolaca i uprave škole u Kanadi gde je zaposlena transrodna profesorka. Ne samo što se od prošle godine predstavlja kao žena, ova nastavnica šeta školom u uskim šorčićima i ogromnim, džinovskim grudima što je, prema mišljanju roditelja krajnje neprikladno, tim pre što  su deca na početku godine dobila pismo sa detaljnim „dres kodom“. Borba se odvija u ovom tretnuku a tviter je preplavlje snimcima nastavnice koje očajni roditelji dele.

Roditelji pokrenuli peticiju

 

Plavokosa nastavnica postala je hit na internetu nakon što ju je jedan od njenih učenika snimio kako radi za cirkularom obučena u uski crni šorts i sa ogromnim grudima utegnutim u uski top koje joj padaju do struka.

Na drugim fotografijama koje su se u međuvremenu pojavile, vidi se nastavnica kako šeta u uskoj majici sa bradavicama koje joj se vide ispod odeće.

Odbor škole štiti nastavnicu

Odbor srednje škole Halton distrikta u Oukvilu poručio je da su svesni pažnje koju jedan član njihovog osoblja dobija ali da stoje uz svoje osoblje i da rade na bezbednosnom planu koji će omogućiti nastavnici da nastavi sa svojim poslom.

– Zaštita „rodnih prava“ je stav škole i stojimo uz našu nastavnicu –  poručeno je iz škole.

Izvestan broj učenika počeo je da odsustvuje sa časova ove nastavnice koja je prošle godine počela da se identifikuje kao žensko jer im je neprijatno, prenosi Toronto san.

Advokatica specijalizovana za radno pravo Sunira Čodri rekla je listu da nije problem u transrodnoj nastavnici i njenim grudima već u načinu na koji se oblači i da bi upravni odbor škole morao da reaguje i da na čas došla „učiteljica sa prirodnim grudima, istaknutim bradavicama, bez brusa i u nisko sečenoj majici“.

Izvor: Kurir

Transrodna zatvorenica napravila decu dvema ženama, pa prebačena u muški zatvor

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
320 Shares
320 Shares
Share via
Copy link