Lifestyle Magazin

Dunja je zbog fotke u kupaćem kostimu dobila najgore uvrede, a njen odgovor bi svaka žena trebalo da pročita

Poznata blogerka Dunja Jovanić nedavno je zbog fotografije u kupaćem kostimu dobila veliki broj negativnih komentara, mahom od pripadnica lepšeg pola, a sada je odlučila da otvori dušu o tome, i to na nacionalnoj televiziji.

– Nije influenser onaj koji samo govori šta je obukao, gde to možete naći… Trebalo bi da kažemo: „Hej, stanite, ko si ti da govoriš ko je debeo?“. Na Instagramu su svi bogati, lepi i mršavi. Uživo stalno dobijam komentare da sam mala i mršava, preko slika to može da izgleda i ovako i onako. Meni je ova slika bila primer zdravog, ženskog tela. Deca stvarno misle da je moguće imati nerealno mali struk, jer gledaju fotošopirane slike. Trudnice, recimo, imaju pritisak da posle trudnoće, već mesec dana nakon, sve one imaju pločice, to je kao normalno. To nije normalno – rekla je Dunja Jovanić u emisiji kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića, prenosi Blic.

View this post on Instagram

sportsillustrated.com ? @sholayaclothing

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe) on

– Sve žene bi bile mnogo zadovoljnije sobom kada ne bi širile mržnju. Svi bi bili srećniji kada bi bili pozitivniji. Žene, zaboravile smo da pohvalimo jedna drugu. Kad nekome udelite kompliment, to je tako lep osećaj – dodala je ona.

Kako smo od „ćorava, ćorava“ stigli do „ti ćeš meni da lomiš p.čku, dođi da te izlomim pred celim svetom“

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

70 Shares
Share via
Copy link