Koronavirus Srbija

Doktorka na tviteru antimasker a na poslu nosi i vizir

Doktorka Jovana Stojković poznata po tome što javno iznosi svoje antivakserske stavove i zalaže se za nenošenje zaštitne maske, na poslu pored maske nosi i vizir.

Stojković je, naime, mesecima putem društvenih mreža tvrdila ne treba nositi zaštitunu masku jer ona, kako je navela smanjuje nivo kiseonika u krvi i slabi borbu protiv virusa, a onda pošto je dobila premeštaj u kovid bolnicu u Batajnici stavila tu istu masku sa sve vizirom na glavu.

Mada je ta njena slika, koju je objavila na Tviteru, izazvala burnu reakciju i prozivke korisnika društvenih mreža, Jovanu Stojković to nije pokolebalo da nastavi da javnost truje svojim stavovima antivakserskim stavovima.

Pojedini korisnici društvenih mreža su je ovih dana opet prozvali jer poket Živim za Srbiju, čija je Stojković jedna od predvodnica, poziva devojke da ne nose maske, dok ona svakodnevno nosi vizir.

Dr Stojković je imala još skandaloznih objava, krajnje neprimerenih za lekara.

“Ne znam šta bi mi drugovi građani savetovali, da li da lečim ove što dolaze sa upalom pluća nakon vakcinacije, ili da pustim da ih vakcina zaštiti”, napisala je nedavno.

 

Izvor: NovaS

Skup antivaksera i teoretičara zavere i 9 laži o korona virusu

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

592 Shares
592 Shares
Share via
Copy link