doktor-zvezdara-parovi
Beograd

Doktor iz Beograda nas je oduševio savetom koji je dao pacijentkinji! (FOTO)

Jedna Beograđanka je pre nekoliko noći dovezena u urgentnu službu KBC Zvezdara zbog bolova u grudima. Ona je bila izuzetno nervozna, a nakon pregleda je ustanovljena dijagnoza. Ono što je posebno zanimljivo u celoj priči jeste preporuka koju joj je lekar prepisao kako bi se bolje osećala.

Pacijentkinja za koju znamo da se zove Milanka i došla je u urgentni zbog bola u grudima. Kako piše u izveštaju lekara bila je jako nervozna, a u ličnoj anamnezi piše da je dijabetičar, hipertoničar, kao i da su joj implantirana dva stenta i da je imala infarkt miokarda.

Milanka je ispričala da je „gledala rijaliti program „Parovi“ pa se iznervirala“ i posle toga je završila u urgentnom. S obzirom da joj je srce prilikom pregleda imalo ritmičnu akciju, dobila je savet da nastavi sa dotadašnjom terapijom, dali su joj Bensedin, a onda je velikim slovima navedeno: „ZABRANA GLEDANJA RIJALITI PROGRAMA PAROVI!!!“

doktor-zvezdara-parovi-1

Imamo ipak jednu zamerku, jer bi Milanka mogla da se prešalta na neki drugi rijaliti i tako ponovo ugrozi svoje zdravlje. Dakle, dežurni lekar je mogao malo bolje da definiše preporuku jer to bilo isto kao da vam kaže da ostavite cigarete jedne marke, a vi odete i kupite tompus.

Nadamo se da je Milanka bolje, da preporuku nije shvatila neozbiljno, kao i da neće kombinovati bensedin i Parove jer se o indikacijama, merama opreza, i neželjenim reakcijama očigledno već posavetovala s lekarom.

Zbog ove fotografije srpskih lekara frka nam je da se razbolimo

Izvor: Noizz

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku