Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 27. decembar 2016. godine

Strelac u silaznoj putanji, Škorpija na ivici samoće, Vaga zaobilazi prolazne avanture, a Vodiliji se smeše zabavne ali prolazne avanture. Pred nama je nedelja, dan Sunca, a ovo je dnevni horoskop za 27. decembar 2016. godine.

OVAN

Posao:  Možda  ovaj put razmislite o poslovnoj saradnji sa osobom rođenoj u znaku Jarca jer vam se nudi mogućnost da produžite ono što ste već započeli ali ovaj put uz podršku. Možete računati da će sve ići svojim tokom ali samo na putu do uspeha je potrebno mnogo više nego što ste očekivali.

Ljubav: Biće momenata kada ćete poželeti nešto više od voljene osobe ali se ovaj put savetuje da se ne bavite puno pitanjima  oko emocija već se usmerite na neke druge segmente u životu.

Zdravlje: Ovaj put ćete imati malo ozbiljnijih problema sa stomakom. Nemojte uzimati velike porcije hrane. Pazite šta jedete.

BIK

Posao: Bilo bi dobro da se pripremate da se ovaj put više odmarate. Radovi i tempo koje ste imali ovaj put ne donose nešto spektakularno pa samim tim ne trošite puno energije na nešto gde će te se osećati manje vrednim.

Ljubav: Osoba rođena u znaku Lava je blizu vas i ima mogućnost da vas pozove na večeru. Nemojte ovu priliku propuštati zbog nekih izgovora na šta ste spremni kako bi neku priču odugovlačili.

Zdravlje: Nemate većih problema na polju zdravlja.

BLIZANCI

Posao: Gubitak saradnje sa osobom rođenoj u znaku Blizanaca je ovaj put definitivno završena. imaćete vi novi početak ali se malo strpite ovaj put sve dok se aspekti na nebu ne otvore za takvu varijantu koju priželjkujete. Nemojte sebe kriviti zbog cele situacije jer za tim nema potrebe.

Ljubav: Karmička ljubavna veza na pomolu. Nemojte da bežite od osobe koja će vam se pojaviti jer vi zaslužujete da osetite nešto više na emotivnom planu. Strah zaboravite. ako postoji neki dug u ljubavnom segmentu iz prethodnog života imate trenutno priliku da ga vratite.

Zdravlje: Psihička osetljivost.

nedeljni-horoskop-novembar-decembar
© Pixabay.com

RAK

Posao: Neko je uvideo da ste izuzetno angažovani pa vam sledi jedan prigodan poklon. Imaćete i mogućnost da novac stičete preko osoba iz inostransta a naročito preko osobe rođene u znaku Riba. Nemojte sebi stavljati veliko breme neuspeha jer ako se bar malo otvorite biće uspeha bez velićih problema.

Ljubav: Na pomolu veliko dešavanje na ovom segmentu. Imate dovoljno energije da osobu koja je predmet vašeg obožavanja bodrite i da je izvedete na piće kako bi se što prijatnije osećala atmosfera koju ste zamislili da ostvarite.

Zdravlje: Hronični bolesnici bi trebalo da provere krvnu sliku.

Idi na sledeću stranu >>>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Iris Tadić

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


106 Shares
106 Shares
Share via
Copy link