Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 27. decembar 2016. godine

STRELAC

Posao: Do uspeha i novca vam je ovaj put potrebno mnogo više od dobrih aspekata. Imate šansu ali ne vidite ostvarenje cilja. Na putu ispunjenja vaših želja možete osećati iscrpljenost do te mere da možete odustati od ideje kojom ste započeli putovanje. Možda odustanete i krenete ispočetka drugi put.

Ljubav: Jedna osoba može da vas povredi. Nemate veliki uticaj na osobu sa kojom ste u vezi jer po aspektima na polju vaših emocija stvari mogu da se iskomplikuju. Ne očajavajte jer ćete svakako naći kompromis.

Zdravlje: Kontrolišite krvni pritisak i moguće da ćete imati povremeno glavobolje.

JARAC

Posao: Možda pređete na drugo radno mesto jer na ovome više nemate šta da tražite. Jedno od pitanja koje sebi treba da postavite jeste da li je baš ovaj posao za mene i moje kompetencije. Vi odgovor svakako znate pa se potrudite da nešto i preduzmete.

Ljubav: Osoba rođena u znaku Jarca će vas magnetski privući. Možete se opustiti uz ovu osobu pod uslovom da niste zauzeti.

Zdravlje: Idite na sistematski pregled.

walk-ljubav-horoskop
© Pixabay.com

VODOLIJA

Posao: Neko je ljubomoran na vas na radnom mestu. Pravi vam svojim ponašanjem veliku blokadu. Nemojte da joj dajte doznanja mnogo o vašem mišljenju o svemu tome jer imate pravo da odete iz te sredine na bolje radno mesto koje se po aspektima i jano vidi.

Ljubav: Imate mogućnost da se dobro zabavite sa osobom rođenom u znaku Riba. Ali na kratko jer ovo je prolaznog karaktera.

Zdravlje: Solidno.

RIBE

Posao: Neke činjenice će od vas kriti vaši saradnici. Nemojte biti u nedoumici zbog toga jer se nešto slično već dešavalo. Vaše polje tajni je naglašeno veliki intenzitetom ali vi mirno možete da prođete u celoj situaciji jer imate keca u rukavu za svaki slučaj.

Ljubav: Na duže staze ćete protežirati lake zabave. Nemojte se zbog toga iscrpeti i osećati loše.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku. Osećaćete se iscrpljeno.

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Iris Tadić

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


106 Shares
106 Shares
Share via
Copy link