Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 27. decembar 2016. godine

LAV

Posao: Imaćete dve poslovne mogućnosti od kojih je jedna izuzetno loša. Ovaj put vam je intuicija slabija strana pa bi bilo dobro da se oslonite na osobu koja je duže u poslu kojim se bavite. Osoba rođena u znaku jarca bi mogla da vam ovaj put skrene pažnju na činjenuce koje su bitne u vašem poslu.

Ljubav: Možete biti skloni promenama pa čak i raskidu dugogodišnje veze. Ostaćete sami i to sve zbog svog ega. Ne dozvolite da se to desi.

Zdravlje: Proverite krvni pritisak.

DEVICA

Posao: Mnogo ćete razmišljati o promenama. Nije vam loša ideja ako se uzme u obzir da ste spremni na rizik i da sa elanom ovu situaciju podnosite. Bićete pravi vojnik. Konkurencija čak može da vas prati pa im nemojte odavati baš sve tajne svog posla.

Ljubav: Nova ljubav na pomolu za one koji su slobodni. Imaćete priliku da se upznate sa osobom koja ima status. Ovo nije samo flert.

Zdravlje: Izuzetno dobro.

horoskop-mesecni-kraj
© Pixabay.com

VAGA

Posao: Vaša  šansa je u poslu od ranije. Ne savetje se početak novog posla već razvijanje starog koji može da vas dovede do odličnih saradnji sa ljudima iz oblasti kojom se bavite. Nemojte se ustručavati ni da se  saradnja proširi i na inostranstvo kako bi dobili više nego što se očekivalo.

Ljubav: Ovaj put ćete hteti više da se vežete sa partnerima za koje smatrate da su pravi izbor. Nećete ulaziti u prolazne avanture i u tom smislu ćete više hteti da ostanete solo.

Zdravlje: Moguće da ćete imati više aspekata koji nagoveštavaju kostobolju ali samo hroničim bolesnicima koji već imaju slične aspekte lično u svojim natalnim kartama.

ŠKORPIJA

Posao: Imaćete poveći zarađen novac koji nikako da stigne. Moraćete da obratite pažnju  na neke osobe iz vašeg posla. Ovde neko nije od poverenja. svakako se bavite svojim finansijama jer je zakon na vašoj strani.

Ljubav: Osoba rođena u znaku Device možda već duže vreme hoće da vam priđe ali ne može jer vi imate isuviše gordosti u sebi. Ne dozvolite da usled ovih aspekata ostanete na kraju sami.

Zdravlje: Ozbiljno se posvetite svom zdravlju.

<<< Idi na prethodnu stranu    Idi na sledeću stranu >>>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Iris Tadić

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


106 Shares
106 Shares
Share via
Copy link