Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 14. januar 2016. godine

LAV

Posao: Imate priliku da se dobro integrišete u celoj priči jer niste od juče u poslu kojim se bavite. Neko je prepoznao vaš kvalitet i hoće da vas pohvali a usput i pogura kako bi vas što bolje prezentovao na kvalitetan način bez većih problema . Uspećete da dobijete dovoljno satisfakcije ovaj put.

Ljubav: Niste neko ko prepušta slučaju sve što vam se intuitivno učini jako privlačnim. Jedna osoba je u vašim mislima već duže vreme i nemate nameru da propuštate šansu.

Zdravlje: Pazite srce ovaj put.

DEVICA

Posao: Posao koji ste obavljali ranije nosi jednu energiju koja nije zamrla nego, naprotiv, možete da izvučete izuzetno dobre aspekte kao da ste tek počeli sa jako dobrom idejom. Vaše želje će ispuniti jedna žena rođena u znaku Jarca, a nije na odmet da će se umešati još jedna rođena u znaku Škorpije.

Ljubav: Sa jednim Lavom doživljavate prave ovacije na emotivnom planu i niste neko ko će da se preda tek tako kao što bi se očekivalo po stavu koji trenutno imate.

Zdravlje: Imate više naglašeno skrivene stvari na polju zdravlja nego što na prvu loptu doživljavate jasnu sliku.

dnevni-horoskop-za-danas-lav
Pixabay.com

VAGA

Posao: Nečiju dvoličnost ne podnosite pa ćete se uplesti na neki način u lošu priču za nekoga iz vašeg kolektiva. Na neki način, ne podnosite nepravdu i možete dovoljno da istrajete u celoj situaciji jer imate neverovatnu volju. Neko vas podržava u stavu za koji se borite.

Ljubav: Niste raspoloženi za nove izazove na ovom polju jer se više držite emocija od ranije. Vezani ste posebno za neku osobu.

Zdravlje: Situacija kroz vreme može da se iskomplikuje.

ŠKORPIJA

Posao: Imate malo lošiji dan i uviđa se neka vrsta kolebljivosti kroz koju prolazite. Nemate jasan cilj ali stremite većim stvarima u životu. Niko vas ne osuđuje u vezi vašeg izbora i kao da ćete se u poslednjem trenutku setiti da se nešto konkretno po tom pitanju treba uraditi.

Ljubav: Jedna specifična situacija na vidiku. Niste neko ko je uzalud trošio reči na jednu osobu u vašem slučaju vrednu vaše pažnje.

Zdravlje: Imate loše postavljene aspekte na predelu stomaka pa se savetuje posebno oprez na ovom segmentu.

<<< Idi na prethodnu stranu    Idi na sledeću stranu >>>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Iris Tadić

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link