Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 14. januar 2016. godine

STRELAC

Posao: Izuzetno ste veliki materijalista i nemate nameru da odustajete od te ideje jer ste neko ko je dosta široko shvatio celu priču u vezi ove šanse a naročito preko polja inostranstva. Možda je to ipak vaša velika karma i niste svesni u šta ste se upleli pa još uvek priželjkujete veliku promenu.

Ljubav: Jedna Riba je uz vas i kada brod tone. Nećete se ove osobe lako osloboditi osim ako se povremeno povučete iz igre.

Zdravlje: Osetljivi ste na promene pa je moguće da ćete imati grip.

JARAC

Posao: Već na početku dana malo neprijatnu situaciju u kojoj niste sami već ste povukli sa sobom i druge ljude u celu priču. Nije na odmet da pokušate da se saberete u celoj situaciji kako bi uzeli stvar u svoje ruke bez izuzetka. Neko je pokušao da vas izigra i vi ste toga tek sada svesni. Učite se na greškama ali ovaj put na sopstvenim.

Ljubav: Imate priliku da se sretnete sa osobom rođenoj u znaku Vodolije. Ovo može biti zadovoljavajuća kombinacija.

Zdravlje: Čuvajte se iznenađenja jer mogu biti pogubna za vaše srce.

horoskop-zena-vodolija
Izvor: Pixabay ©

VODOLIJA

Posao: Imate veliki upliv sudbine ovaj put i ne možete da utičete na mnoge stvari u vašem polju posla. Imate malo problematičnu situaciju samo ako budete kolebljivi i neodlučni. Pokušajte da se fokusirate na celu stvar pa ćete imati zvezdu vodilju u svom životu.

Ljubav: Ovde je neko mnogo ljubomoran. Neke stvari su vam se dosta iskomplikovale i ne možete da se rešite nekih laži. Proverite kome se sve poveravate jer neko prema vama nije do kraja iskren.

Zdravlje: Imate psihičku blokadu.

RIBE

Posao: Još ne znate tačno na čemu ste u celoj postavci problematične situacije jer se ovde mnogo stvari u vašem okruženju zataškava. Neko je izuzetno tvrdoglav u svojoj nameri da se nešto sačeka po pitanju novca koji treba da provučete kroz kasu. Imaćete neku vrstu provere pa se posvetite detaljisanju kako bi na vreme dostavili izveštaj za koji ste zaduženi.

Ljubav: Mnogo ljubavi i ljubomore. Ne znate šta ćete sa sobom. Imate utisak da ste se razboleli. Neko je fatalan po vas.

Zdravlje: Više se odmarajte jer ste pod pritiskom.

Pročitajte horoskop za celu nedelju

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Iris Tadić

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link