Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 14. januar 2016. godine

Konačno: Devica i Lav mogu zajedno, za Blizance neko skida zvezde s neba, Vaga pobeđuje istrajnošću, a Škorpija kolebljiva, bez jasnog cilja. Ovo je horoskop za danas, 14.01.2016.

OVAN

Posao: Imate ogromno poverenje u ljude u vašem okruženju i nemate potrebe da potencirate drugačiju energiju. Vi ste neko ko je od reči i nemate nameru da se na drugačiji način postavljate, kako pretpostavljenim tako i prema kolegama.

Ljubav: Otvorite se prema osobi koja je tu zbog vas i nije neko ko će da pobegne osim ako je vi ne podstaknete na to.

Zdravlje: Odlično ovaj put.

BIK

Posao: Niste na nekoj većoj distanci od problema koji se naziru kod vas. Nije na odmet da se ponekad otvorite i kažete šta mislite jer bi tako skratili put na jednom višem nivou. Budite realniji u komunikaciji i možete očekivati da vas drugi podrtžavaju.

Ljubav: Prići će vam osoba koju ste dugo priželjkivali, ali ako ne budete lično na nekom nivou odbijali da se konkretno tako nešto i desi iz samo vama poznatih razloga.

Zdravlje: Niste dovoljno upućeni u problematiku koju imate pa bi bilo dobro da se posavetujete s svojim lekarom.

horoskop-ljubav
Izvor: Pixabay ©

BLIZANCI

Posao: Imate odličnu moć komunikacije i ne može vam nijedan detalj promaći a da se vi ne umešate u to. Ništa ne prepuštate slučaju koliko se uviđa iz vašeg polja posla i niste neko ko bi pobegao ovaj put ako zagusti. Dovoljno ste radili na sebi da možete da podnesete takav tretman koji ste možda podsvesno priželjkivali.

Ljubav: Ako ste zauzeti sledi prijatno iznenađenje od partnera pa se spremite na takva dešavanja na polju ljubavi. Neko je spreman da vam skine zvezde sa neba.

Zdravlje: Imate male komplikacije u predelu bubrega zbog genetske predispozicije.

RAK

Posao: Imate mogućnost da nešto započnete, ovaj put u sopstvenoj režiji, jer vam je polje privatnog posla dovoljno naglašeno. Niste ovo dugo krčkali u sebi koliko ste u suštini u kratkom periodu definitivno doneli bitnu odluku koju niste namerno propustili.

Ljubav: Partner vam je velika podrška i neće pobeći kada bude najgušće. Otvoreno će vas bodriti.

Zdravlje: Imate jaku genetiku pa i nemate većih problema na ovom polju.

Idi na sledeću stranu >>>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Share via
Copy link