Magazin

Dj Žex promenio ploču, izmiksovao Vučića i Đilasa i napravio postizborni letnji hit

pinkosrbija
Printscreen Collage

Svenacionalno pomirenje koje su svojim susretom inicirali predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas doživelo je osudu u velikom delu opozicione javnosti, dok režimski tabloidi i medijski prvaci poput Željka Mitrovića pozdravljaju ovaj susret i govore o drugačijoj političkoj realnosti.

Vlasnik Pinka je i te kako aktivan na društvenoj mreži Tviter gde često odgovara na prozivke ostalih korisnika. Ovoga puta oni su ga podsećali na njegova „otvorena pisma“, javne kampanje, emisije i lična obraćanja Draganu Đilasu, kao i na 619 miliona evra za koje je Đilas godinama optuživan da ih je ukrao direktno od građana Srbije.

„Ko je rekao da je ukrao, toliko su prihodovale njegove kompanije dok je bio politički funkcioner! To je stvar morala, a ne kriminala“, odgovarao je nekoliko puta na identične primedbe tviteraša.

Mitrović je u izjavi za Danas upravo govorio o političkoj realnosti zvanoj “dragi Điki”.

“Sada više nije važno ko koga voli ili ne voli, svi mediji imaju obavezu da tretiraju sve parlamentarne grupe, za razliku od prethodnog perioda u kome mediji nisu imali obavezu da tretiraju vanparlamentarne stranke. Što se tiče ‘dragog Đikija’, on je posle ovih izbora politička realnost koja se mora uvažiti, a to da li se njegova politička organizacija zove ‘Jedan od 619 miliona’ ili drugačije, stvarno više nije pitanje za medije”, kazao je Željko Mitrović.

Onima koji do sada nisu imali mučnine na unutrašnja politićka zbivanja od završetka ovih izbora ne mogu da se oporave. Povraćanje, dijareje zbog neprilične, neprilagođene. veštačke i iznenađujuće kulture dijaloga umrtvile su građanstvo u borbi protiv režima i kriminalnih struktura koje su iz njega proistekle. Apatija i prezir ponovo su zavladali, mleko je prosuto i tako će biti sve dok se ne zaborave ove boljke i energija se ponovo ne prikupi.

A tu su i prvi srpski ružičasti hemoroidi kao jedna od najvećih boljki biračkog tela u Srba. Srećom na sve ove bolesti, najdominantnija je kolektivna demencija zbog koje ne znamo jesmo li došli il’ smo pošli.

Ako je neko doktorirao kolektivno sluđivanje nacije i uništavanje njenih moralnih i kulturoloških obrazaca onda je to vlasnik televizije koja je sinonim za kič, šund i profiterstvo svake vrste.

Najveći svetski inovator DJ Žex i svi njegovi patenti za masovno uništenje moždanih ćelija

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

32 Shares
Share via
Copy link