Svet

Policajac uhvatio 2 žene sa decom u krađi, umesto da ih uhapsi kupio im poklon karticu za šoping!

Jedan policajac bio je na dužnosti kada je dobio poziv iz lokalne samoposluge. Radnici marketa uhvatili su dve žene u krađi, a on umesto da ih uhapsi, odlučio je da ih počasti i od svog novca kupio poklon karticu.

Policajac Met Lima iz Masačusetsa dobio je poziv iz samoposluge “Stop end Shop” u kojoj su mu rekli da su na kameri snimljene dve žene koje su u svojim torbama sakrile namirnice koje nisu prijavile na kasi, piše CNN.

Žene koje su sa sobom vodile i dvoje male dece, a ubrzo po izlasku iz prodavnice su zaustavljene. Pozornik Lima takođe ima dve devojčice sličnog uzrasta pa mu je bilo neprijatno što mora da privede dve žene.

Kako ne bi deca ništa čula šta se dešava, jednu od žena pozvao sa strane i pitao je šta se dogodilo. Žena mu je objasnilo da je ona zaposlena, ali da njena prijateljica, majka dece, nema posao i ima druge porodične probleme.

“Htela je samo da uzme deci nešto za božićnu večeru”, ispričao je pozornik Lima.

policajac-humanost
foto: printscreen

Kada im je proverio torbe, uverio se da su uzele samo hranu. Shvatio je da je ovoj porodici potrebna pomoć i umesto da ih privede, napisao je opomenu dvema ženama i kupio poklon karticu za drugu samoposlugu kako bi mogle da obave kupovinu.

Ovakva reakcija policajca Lime je izazvala bujicu pohvala na društvenim mrežama.

Novosađanka pravi 40 paketića za decu koja ih zbog nemaštine ne bi dobila, a lekcija iz humanosti je poklon njenim sinovima

Čitajte Luftiku na Google vestima

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

50 Shares
Share via
Copy link