Srbija Vesti

Direktor Zavoda za sport nasrnuo i davio koleginicu naočigled svedoka (VIDEO)

snimak
Printscreen

Nasilje je, nažalost, sastavni deo našeg agresivnog društva, a ukoliko sumnjate u ovu konstataciju dovoljno je samo da sednete u automobil i provozate se gradskim ulicama, izađete uveče sa prijateljima na piće ili se jednostavno konektujete na internet i uđete u virtualni svet društvenih mreža.

O nasilju prema slabijem polu takođe se može svakodnevno slušati i čitati po domaćim medijima, a sve je više ubistava devojaka i žena koje su se na bilo koji način “zamerile” supružnicima, partnerima i nedostojnim muškarcima.

Jedan od takvih je i Goran Bojović, direktor Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku, koji je krajem prošle godine uleteo je u jednu od kancelarija Zavoda i naočigled najmanje dva svedoka fizički nasrnuo na jednu od radnica.

Ovaj incident i snimak sa sigurnosnih kamera tek sada je objavljen na Tviteru, a na njemu se vidi kako Bojović ulazi u kancelariju sa očiglednom namerom da se obračuna sa jednom od žena sa snimka. On joj se momentalno uneo u lice da bi je potom uhvatio za vrat i bacio na fotelju i zid koji se nalazio iza njenih leđa. Nakon što je ona ustala, Bojović je nastavio sa prostačkim i agresivnim ponašanjem, a onda je jednom od svedoka koji se pojavio na vratima preteći mahao šakom nastavljajući divljačko ponašanje.

Prema nekim informacijama, devojka je nakon toga uzela bolovanje i nije tužila Bojovića za napad, a da li je objavljivanje snimka deo strategije nagodbe nakon više od osam meseci od kada se slučaj dogodio, za sada nije poznato.

Na Tviteru se može pročitati da je Goran Bojović kum ministra i bivšeg vaterpoliste i kapitena vaterpolo reprezentacije Vanje Udovičića, te se veruje da uživa snažnu političku podršku.

Dostavljač Wolta pesnicom udario ženu s leđa, Novosađanke masovno bojkotuju aplikaciju

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

140 Shares
140 Shares
Share via
Copy link