Magazin

Dino Rađa stao u Novakovu odbranu: Nije baza s*at po Anti i Mati, zato udri po Đokoviću!

dino-radja-novak-djokovic

Dok skoro svakodnevno stižu kritike na račun Novaka Đokovića i organizicije “Adrija Tura” na kojem se pojavio koronavirus ima i onih koji su odlučili da stanu na stranu srpskog tenisera.

Za razliku od Ilije Nastasea koji je juče oštro kritikovao Đokovića, hrvatski košarkaš Dino Rađa odlučio je da stane na stranu najboljeg tenisera na svetu.

– Neverovatna je količina sranja po Novaku ovih dana. Natjecanje ko ce ga više pokenjat. Čovik je napravija sve da pomogne nama Hrvatima da se promoviramo i da pokušamo spasit bar dio sezone.

I naravno, budi dobar izi govno. Jeli bilo grešaka, naravno da je. Ali u prvom redu Dimitrov i organizacija pa tek onda ostali sudionoci.

Za usporedbu pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, setnice, javni prijevoz itd. Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku niti se drži distance.

Ali naravno da nije baza srat po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oruzja. A čovik je riskira svoje zdravlje da nama nešto napravi – napisao je Rađa na svom Fejsbuk profilu.

Nevjerovatna je kolicina sranja po Novaku ovih dana. Natjecanje ko ce ga vise pokenjat. Covik je napravija sve da…

Gepostet von Dino Rađa official am Mittwoch, 24. Juni 2020

Košarkšaš je nakon toga u razgovoru za portal Nova.rs poručio da stoji iza svake napisane reči.

– Postoji neka priča, kao ‘braniš prijatelja’… Da se razumemo, on i ja nismo prijatelji, upoznali smo se pre nekoliko godina, fotografisali, popričali…

Ne možemo se nazvati prijateljima. Ja ga poštujem na osnovu sportskih uspeha, njegova glava je nešto što ga čini takvim šampionom kakav jeste, jednostavno prepoznajem njega u svim tim velikim likovima poput Dražena Petrovića, Majkla Džordana… To su iste glave i ja to cenim jer je i moja glava takva – naveo je Rađa.

On je istakao i da je su svi negativni komentari na račun Đokovića jednostavno loši.

– Kad pogledate sa ove distance, nakon deset dana, u Zadru je zaraženo pet, šest osoba. Novak, njegov trener Goran Ivanišević, jedno dete i jedna novinarka.

U samostanu u Đakovu je zaraženo 50, po noćnim klubovima u Zagrebu ko zna koliko, o tome se ne piše ni pola koliko o Novaku.

Nefer je, on je imao najbolje namere, hteo je da napravi nešto za dobrobit svih, a ne za sebe.

Niti njemu treba takva promocija, ni novac, ni slava, napravio je sve humanitarno i na kraju je dobio da svi se*u po njemu. To mi je neprihvatljivo – istakao je Rađa.

Legendarni košarkaš je istakao da je ceo život učen i da se nikad neće kod njega promeniti to da deli ljude na dobre i loše.

– Ne zanima me da li su beli, crni, žuti, zeleni, budisti, hrišćani, pravoslavci, muslimani. Stvarno me to ne zanima. Važno je da li je čovek dobar ili loš – istakao je Rađa.

Novaka razapinju u svetu: Teniseri traže ostavku u Savetu igrača; Mediji: Idiot godine!

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


113 Shares
113 Shares
Share via
Copy link