Lifestyle Novi Sad

Revolucija u svetu kozmetike u samom srcu Novog Sada

kozmeticki-naslovna

Brzo živimo, brzo volimo, brzo se družimo, a sve brže i starimo…O savremenom, gotovo turbo stilu života znamo sve, te je izlišno i pisati dalje o stresu, hrani kojoj ne znamo ni poreklo, nedostatku vremena za druženje i opuštanje, makar sa samim sobom kad sa prijateljima slabo stižemo.

Lepota više nije luksuz – lepota je stil života

Ruku na srce, 21. vek nam je mnogo toga i doneo, posebno kad je o razvoju tehnologije reč.Tako je, sasvim logično, došlo i do stvaranja novih kozmetoloških, estetskih i anti age tretmana. Samo do pre koju godinu nismo mogli ni zamisliti da nam plasma pen, plasma lift,  derma pen, mezoterapija, mikrodermoabrazija, carbon peel, i raznorazni laseri, mogu rešiti veliki broj estetskih problema, zahvaljujući stručnoj primeni nikad moćnije aparaturne kozmetike! Najbolje od svega je to što nam svi ti fenomenalni aparati, na bezbolan i bezbedan način pružaju izuzetno brze, efikasne, gotovo trenutne rezultate.

Sve prednosti aparaturne kozmetike u samom srcu Novog Sada

Diamond Luxury Beauty je nastao iz želje da se na inovativan način pristupi problemima nege kože aparaturnom tehnikom, koja pruža preciznije, brže i kvalitetnije rezultate, i predstavlja revoluciju u svetu kozmetike.

Diamond centar je smešten u Šafarikovoj 7 i predstavlja poslednju reč aparaturne kozmetike svetskog standarda. U opuštajućem ambijentu Diamond beauty centra, dočekaće vas izuzetno ljubazna i posvećena Dragana Joković, sertifikovani Vertona estetičar i kozmetičar, osnivač i vlasnik beauty centra. 

-Vizija Diamond-a je da uspostavlja i prati trendove, kao i stalno usavršavanje metoda i tehnika koje se primenjuju u radu. Naš cilj je pružanje usluga i odgovoran i savestan pristup rešavanju problema u našoj oblasti rada – za Luftiku kaže Dragana Joković.

diamond-salon

Vertona kozmetički aparati – svetski, a naši!

Diamond Luxury Beauty se odlučio za luksuzne kozmetičke aparate domaćeg proizvođača Vertona Luxury Devices, koji svojim kvalitetom i modernim dizajnom prate svetske trendove. Važno je napomenuti da svi Vertona kozmetički aparati poseduju obavezan CE sertifikat i uverenje Agencije za lekove i medicinska sredstva ALIMS, a kozmetički preparati uverenje od Instituta za Javno zdravlje Srbije – Dr Milan Jovanović Batut.

-Posebno bih izdvojila Diamond V Oxy aparat sa dva nastavka-dijamantska mikrodermoabrazija i oxygen, i Brows V Laser za uklanjanje trajne šminke i Carbon peel.

brows V laser

Klijenti obično znaju šta žele, a u konsultaciji i daljoj preporuci, pružamo odgovore koji tretman/tretmani bi bili najefikasniji u rešavanju postojećeg problema. Beauty centar nudi aparaturne kozmetičke i estetske tretmane:

Da zablistaš poput dijamanta! Dijamantska mikrodermoabrazija

-Mikrodermoabrazija je mehaničko čišćenje i piling kože. Redukujemo mitisere, akne, sebum, uklanjamo mrtve ćelije kože, postižemo elastičnost, vršimo dijamantski piling. Dijamantska mikrodermoabrazija je potpuno neinvazivna metoda koja može da se primenjuje na svim regijama, kao što su: lice, vrat, dekolte, ruke, leđa, i bilo koja regija koja ima promene i nečistoće na koži. Za optimalan rezultat, u zavisnosti od stanja kože, preporučljivo je 1-3 tretmana. Ukoliko postoji potreba za više od jednog tretmana, tretmani se rade u razmaku od 7 dana.

ElektroporacijaMoćan tretman za usporavanje starenja 

-Elektroporacijom, pomoću niskih frekvencija vršimo limfnu drenažu, masažu, zagrevamo ćelije i na taj način ubacujemo potrebne hranjive sastojke dublje u slojeve kože (serum, maska, gel). Na ovaj način možemo da nahranimo i usporimo starenje kože. Elektroporacija je neinvazivni tretman, a regije koje obuhvata su lice i telo.

mikrodermoabrazija, oxygen i elektroporacija

Za čisto i zdravo lice –Karbon piling

Karbon piling ili popularnije Black Doll, je trenutno jedan od najpopularnijih laserskih tretmana u svetu. Carbon peel je laserski piling lica sa ugljenikovom maskom. Ovaj tretman je veoma efikasan u rešavanju mnogobrojnih problema kože:

 • Uklanja gornji sloj epiderma 
 • Sužava proširene pore i ujednačava ten kože
 • Aktivira obnavljanje ćelija u slojevima kože
 • Eliminiše patogenu mikrofloru na površini kože i uklanja višak sebuma
 • Efikasno uklanja virusne infekcije i upalne procese kože

-Laserskim pilingom postižemo „porculanski ten“, a serijom ponavljanja (od 3 do 5

tretmana), možemo u potpunosti da rešimo navedene probleme. Primenjuje se na licu i dekolteu. 

carbon peel - laserski piling lica

Laserski karbon piling može da se radi u svim starosnim dobima,i namenjen je svim tipovima kože, a nakon ovog tretmana vaša koža odmah postaje zategnuta, sveža, glatka i nežna.

Uklanjanje trajne šminke 

Niste zadovoljni urađenom trajnom šminkom obrva ili usana? Trajna šminka vam je, tokom vremena izbledela? A možda imate neke svoje lične razloge zbog kojih više ne želite trajnu šminku?

Sa Brows V Laserom možete u potpunosti da uklonite trajnu šminku, bez oštećenja kože, krvarenja nakon tretmana, i ožiljaka. 

lasersko uklanjanje trajne šminke - rezultat odmah nakon prvog tretmana (1)

Za lasersko uklanjanje trajne šminke (puder obrve, japansko iscrtavanje, usne) je potrebno, u zavisnosti od željenog efekta i stanja, od 3 do 5 tretmana u razmaku od mesec dana.

Nakon tretmana možete odmah da se vratite dnevnim aktivnostima (na tretiranoj regiji je moguća pojava blagog crvenila koje prolazi tokom dana). Tokom mesec dana boja postepeno bledi.

Uklanjanje tetovaža malih površina

Sa Brows V Laserom, takođe možete ukloniti tetovaže malih površina (slovo, natpis, znak). U zavisnosti od dubine, boje (crna ili u boji), starosti tetovaže, za potpuni ili željeni efekat je potrebno od 2 do 10 tretmana. Kao i kod trajne šminke, odmah nakon tretmana možete da se vratite željenim aktivnostima, tretmani se rade u razmaku od mesec dana, a u tom periodu boja postepeno bledi.

Dermapen – regenerišite svoju kožu 

Starenjem naša koža neumitno gubi na vitalnosti, a bore, neujednačen ten, staračke pege i fleke postaju sve izraženije. Na sreću, primenom  inovativnih metoda u kozmetologiji, uklanjanje ovih i sličnih nedostataka postalo je sve lakše i dostupnije.

derma pen (microneedling) - mezo skin line fresh vitamin coctail (1)

Derma penom (microneedling-om) možete da redukujete ožiljke, pigmentaciju ili nahranite kožu ubacivanjem mezo koktela.

Derma pen ili microneedling je tretman kojim se prelaskom derma pena preko kože izazivaju mehanička mikro oštećenja kože, čime se stimuliše regeneracija kože i poboljšava tekstura kože, podizanje tonusa, ovom procedurom se stimuliše proizvodnja kolagena i omogućava bolja apsorpcija aktivnih supstanci. 

Koje je primena dermapena?

 • Ožiljci od akni 
 • Hiperpigmentacija (fleke) 
 • Sužavanje proširenih pora
 • Revitalizacija umorne kože 
 • Strije 
 • Stimulacija proizvodnje kolagena (usporavanje starenje ćelija)

U zavisnosti od tipa kože, inteziteta promena, vrste problema koji se rešava i regije koja se tretira da bi se postigli maksimalni rezultati, potrebno je uraditi 3-10 tretmana za lice i 5-10 tretmana za telo (strije) u seriji sa razmakom od 1 do 4 nedelje. Kada se nakon serije tretmana postignu željeni efekti, veoma je važno održavati stimulaciju kolagena primenom tretmana održavanja na svakih 1,3, ili 6 meseci. 

redukcija ožiljaka - rezultat nakon prvog tretmana (1)

Plasma penNajnoviji hit za zatezanje i podmlađivanje lica 

Plasma pen ima dva nastavka za neinvazivne i invazivne tretmane. 

Neinvazivni tretman lica plasma penom je Plasma Soft Lift, kojim putem 4D jona ubacujemo hranjive sastojke u kožu (serum) i vršimo piling. Plasma Soft Liftom usporavamo starenje ćelija, redukujemo fine linije i sitne bore, pilingom redukujemo pigmentne fleke (fleke nastale od sunca), a kako ovaj tretman uvek obuhvata hidratantnu masku i kiseonik, na taj način hidriramo kožu i podstičemo njenu elastičnost i sjaj.

Invazivni plasma pen tretmani

-Plasma pen aparat radi na principu 4D jona, gde potpuno prirodnim putem postižemo anti age efekat, tako što stvaramo mikropovrede na površini kože (efekat liftinga-uklanjamo staru kožu i višak kože), strujno kolo prodire do dermisa i na tom mestu dobijamo novu mladu kožu.

Regije:

 • Čelo 
 • Glabela 
 • Obrazi 
 • Nazolabijalne bore 
 • Vrat
 • Dekolte 
 • Predeo oko ušiju 
 • Ruke
 • Šake 
 • Kolena 
 • Stomak

Efekat odmah nakon tretmana je 70%, a tokom mesec dana videćete realan postignut efekat. Period oporavka nakon tretmana (povlačenje mikropovreda je 5-7 dana, izuzetak je stomak koji ima duži proces oporavka i induvidualan je).

lifting regije čela (1)

Nehiruško zatezanje kapaka Da, moguće je!

Nehirurško zatezanje kapaka plasma penom je metoda kojom se postiže efekat liftinga. Radi se kombinovanom metodom uklanjanja površinskog sloja viška kože i metodom tačkica za postizanje liftinga. 

Period oporavka je 5-7 dana, otok je prisutan 3 dana, nakon čega se mikropovrede polako povlače. Efekat tretmana je u potpunosti vidljiv nakon mesec dana. Trajnost efekta je 2-3 godine.

nehirurška korekcija kapaka (1)

Recite: „Zbogom podočnjaci“!

-Korekcija podočnjaka plasma penom radi se metodom tačkica (petica) kojima postižemo efekat liftinga kože i ujednačavanja tena (redukcija „tamnih kolutova“). U periodu oporavka povlačenja mikropovreda otok je prisutan 3 dana, a oporavak je induvidualan. Potpuni efekat je vidljiv nakon mesec dana. Trajnost efekta je oko 3 godine.

nehirurška korekcija podočnjaka - rezultat nakon prvog tretrmana (1)

Korekcija nosa

-Korekcija nosa plasma penom je potpuno bezbolna, nehirurška metoda korekcije nosa. Ovim tretmanom možemo da postignemo rezultate sužavanja, sitne korekcije (grbica, vrh nosa), korekcija nozdrva i da postignemo simetričnost.

Korekcija nosa plasma penom radi se metodom tačkica (petica), u najvećem broju slučajeva tretman je neophodno ponoviti da bi se došlo do željenog efekta. Period oporavka je kraći nego kod ostalih regija, nije prisutan otok, a trajnost efekta je duža od 3 godine.

Korekcija podbratka i podizanje tonusa

-Lifting (zatezanje) podbratka i podizanje tonusa je veoma popularan tretman, gde rezultate dobijamo najčešće odmah nakon prvog tretmana. Ove regije se mogu raditi odvojeno, ali i istovremeno gde dobijamo kvalitetniji efekat. Period oporavka je do nedelju dana, a trajnost efekta oko 3 godine i duže (u zavisnosti zrelosti kože).

korekcija podbratka i podizanje tonusa - rezultat nakon prvog tretmana (1)

Redukcija ožiljaka i strija

Redukcija ožiljaka potpuno prirodnim putem. Plasma penom potstičemo stvaranje nove mlade kože na mestu ožiljka, uklanjajući površinski sloj i na taj način se kože u potpunosti regeneriše. Rezultati su trajni, a broj tretmana zavisi od dubine ožiljka. 

Redukcija strija plasma penom se radi postepeno. Period oporavka kod redukcije strija je 7-10 dana, optimalan broj tretmana je 3-5 u razmaku od mesec dana. Rezultati mogu biti trajni.

Uklonite bradavice brzo i bez ožiljaka

Uklanjanje bradavica plasma penom je veoma efikasan način za brzo i lako uklanjanje bradavica bez ožiljaka. Na mestu bradavice ostaje ranica koja prolazi za 3-5 dana.

Invazivni tretmani se rade sa anestetikom i potpuno su bezbolni.

Oxygen tretman – neka vaša koža diše

Tretman aktivnim kiseonikom može da se radi samostalno, ali je i veoma efikasan za umirivanje kože nakon drugih tretmana i kao njihov dodatak. Sa airbrush tehnikom raspršavanja i ubacivanja aktivnog kiseonika u kožu postižemo hidrataciju, elastičnost, brže zarastanje povreda, ujednačavanje tena, vraćamo koži sjaj i svež izgled. Ovaj tretman deluje detoksirajuće i tako jača funkcije kože.

Tretman aktivnim kiseonikom je veoma prijatan, neinvazivan tretman, koji umornoj i dehidriranoj koži vraća hidrataciju i sjaj. Pogodan je za sva stanja i tipove kože.

24k Gold magnetna maska za lice

Inovativna 24k Gold magnetna anti age maska za lice sastoji se od prirodnih sastojaka čistog zlata, bioaktivnog kolagena i jedinjenja koja hidriraju i pružaju koži, regenerativnim dejstvom, mladalački i blistav izgled. Podstiče prirodni proces obnavljanja ćelija kože za anti-aging efekat, teksturu i sjaj.

Pored fantastičnih tretmana aparaturnom kozmetikom, ovaj salon u ponudi ima još i depilaciju i piling tela, a u planu su botoks i hijaluron, koje će obavljati stručno medicinsko lice.

diamond

Ali to nije sve! U želji da svoje fantastične tretmane učini što dostupnijima svima vama koji brinete o svojoj koži, Diamon Luxury u svojoj stalnoj ponudi ima veoma popularne Diamond pakete:

Diamond Oxy 

 • Dijamantska mikrodermoabrazija
 • Maska za lice (po potrebi: La Cure, Vulkanski pepeo i HydraZen)
 • Serum po tipu kože
 • Oxygen 

Diamond V Oxy 

 • Elektroporacija
 • Serum 
 • Gel Oxygen

Carbon peel 

 • Laserski carbon piling HydraZen
 • Serum po tipu kože
 • Oxygen

Diamond Carbon peel 

 • Dijamantska mikrodermoabrazija
 • Laserski carbon piling HydraZen
 • Oxygen

24k Gold maska paket

 • Dijamantska mikrodermoabrazija
 • 24k Gold magnetna maska Oxygen

Plasma Soft Lift

 • Plasma Soft Lift
 • Piling
 • Ubacivanje seruma HydraZen
 • Oxygen

Svoj željeni tretman možete da zakažete putem telefona 069 564 5275

Više o Diamond Beauty centru pogledajte na Instagram i Facebook stranicama

Ne sumnjamo da će u ovom divnom salonu mnogi naši Novosađani otkriti koliko je zaista moćna i dostupnija nego ikad savremena aparaturna kozmetika, a budući da je u planu i otvaranje salona u Beogradu – o Diamond centru će tek da se priča! 

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.1K Shares
1.1K Shares
Share via
Copy link