Lifestyle

Salon u Novom Sadu nudi tretman matičnim ćelijama

Ukoliko želite da savladate kurs masaže, noktiju, šminke, nege i ulepšavanja, ovo je pravo mesto za vas. U našem gradu je otvoren novi kozmetički salon i centar za edukaciju Simona koji, osim kozmetičkih usluga, pruža i mogućnost edukacije odraslih.

salon-simona-kozmetika
privatna arhiva

Salon Simona je jedan od privih u gradu koji je dobio dozvolu da izdaje sertifikata za kurseve. Nakon završenog kursa polaznici dobijaju diplomu koja je validna u zemlji i inostranstvu. Ovaj salon je specifičan i po tome što sarađuje sa lekarima, dermatolozima sa VMA klinike, a jednom mesečno im dolazi i doktorka Sofija Malbaša koja vrši trajnu epilaciju, botoks, mezoniti i razne tretmane lica. Mezoniti su vlakna koja se razgrađuju u kožu, kako biste dobili mlađi izgled, koji priželjkujete. 3D mezoniti se uvode pod kožu tankom, dugačkom iglom. Potrebno je 6 do 9 meseci da se niti razgrade i za to vreme se oko niti stvara novi kolagen. U odnosu na indikacije pravi se mreža niti te se na taj način zateže koža, uklanjaju se bore i višak kože i koža se može preoblikovati.

salon-simona
privatna arhiva

Vlasnica salona Izabela Jablanov je učila veštine ulepšavanja od svoje mentorke, magistarke hemije Milijanke Nikitović.

– Masaža ljudskog tela, nega lica i tela su moja specijalnost, a sada želim da ja drugima prenesem svoje znanje – kaže Izabela i dodaje da joj u poslu pomažu ćerke, pa se može reći da su se one upustile u porodičan biznis.

– Sve tri volimo negu, jedna ćerka se bavi depilacijom i šminkanjem, dok druga radi manikir i scensku šminku – ističe Izabela.

salon-simona-masaze
privatna arhiva

U ovom salonu pružaju uslugu depilacije medom, što je relativno nova vrsta depilacije posle koje se smanjuje mogućnost urastanja dlaka, a koža postaje nežnija.

Možda ste se pitali šta je tretman lica sa matičnim ćelijama, jer je to novina u našem gradu. Matične ćelije koje se koriste za ovaj tretman su u stvari matične ćelije jabuke, sam tretman je potpuno prirodan i daje brze rezultate. U ovom salonu stavljaju akcenat na prirodnu negu i koriste kvalitetnu kozmetiku.

Prijavljivanje za kurseve se vrši preko njihove Facebook stranice.

Više o tome šta je Multimasking

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

78 Shares
Share via
Copy link