Koronavirus Novi Sad

Novosadski DJ u potresnom videu: Gledam kako mi otac umire! Ovde nema ni države ni sistema

Aleksandar Zec

Di-džej, fotograf  i snimatelj iz Novog Sada Aleksandar Zec objavio je potresnan video u kom upozorava sve da se čuvaju virusa i da čuvaju svoje roditelje, jer je do lekarske pomoći, prema njegovom iskustvu, gotovo nemoguće doći.

– Devojka i ja smo Covid pozitivni i siguran sam da smo mi preneli virus mom ćaletu. On je nepokretan. Pre pola sata je pao u nesvest. Ne može da diše. Zvao sam deset brojeva. Prebacuju me na Covid ambulante… Ovo vam govori tek da znate da se sistem i država raspadaju – rekao je Zec na samom početku videa.

– Slušam ćaleta kako umire i ne mogu ništa, ali apslutna ništa da uradim. Znači, samo da znate da u ovoj državi ne možete nikoga da spasete i pomognete ako nemate baš do “jaja” vezu – dodao je vidno uznemiren Novosađanin.

– Šta god vam drugi pričali, molim vas znajte da se država je*eno raspada. Službe vas prebacuju s jednog na drugog. Ako imate nekoga ko je jako bolestan, u ovoj državi nema mu pomoći – rekao je Aleksandar upozorivši sve da budu jako oprezni sa starijima jer, kako kaže, oni zaista teško podnose virus, a mi nećemo moći da im pomognemo.

Pogledajte video poruku ovog Novosađana:

Gepostet von Aleksandar Zec am Montag, 13. Juli 2020

 

Kako je štimovana predizborna korona-statistika u Srbiji

Ana Marković

Ana Marković

Štreber i boem. Bosanka i Banaćanka. Novinar. Hodajući detektor laži i emiter istine. Omiljenost - miris uštipaka u 9 ujutru, selo, leto i grlati petao, crk'o dabogda.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


676 Shares
676 Shares
Share via
Copy link