Magazin

Balkan, naseobina zatucanih mačo seronja koji i dalje polemišu o tome da li devojke treba da plaćaju piće

kafici-baste
Foto: in4s.net

O tome da li momci treba uvek da plaćaju račune u restoranima govorili su neretko i stručnjaci a ovih dana društvene mreže su preplavljene komentarima na ovu temu. Mišljenja su potpuno podeljena a polemiku je pokrenuto tvit zgroženog momka od juče (8. avgust):

Tvit, ko placa pice
Foto: Printskrin/Tviter

Naime, kako je napisao, sedeo je u kafiću i video da devojka plaća piće, iako sedi sa svojim momkom, zbog čega se zgrozio.

Naravno, to je bilo dovoljno da se povede dalja rasprava. Dok jedni smatraju da devojke treba da plaćaju piće, drugi su ogorčeni tom činjenicom.

“Bruka”, “Bilo bi bolje da mu je ispod stola dala pare da plati on”, “Zašto je sramota da devojka plati?”, “Zašto je bruka? Ti imaš 13 godina?”, “Jeste bruka da žena plaća”, “Šta fali? Možda imaju zajednički budžet”, “Rađajmo žensku decu, isplativija su”, “Možda mu je sestra”, pisali su ljudi…

“Nikad nisam platila piće muškarcu. Ne jer nisam htela, nego mi nisu dozvolili. Razumem te”, “Ne vidim ništa sporno sve dok ne traži novac od nje na zajam”, “Možda su u braku i ona raspolaže budžetom”, “Balkan, zemlja zatucanih mačo se*onja”, “Kod mene je demokratija. Pola puta ja plaćam, a polovinu puta ona. Sad gledamo samo ko zove i ko ima više para u tom trenutku”, “Možda su prijatelji, čemu ovakvo razmišljanje, kakve veze ima ko plaća”, glasili su komentari.

Izvor: Kurir

Gradonačelnik Leskovca je nepismeni siledžija, ali izabran je za džentlmena godine, pobedio na još 30 besmislenih takmičenja

Luftika redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

16 Shares
Share via
Copy link