Magazin

Hrvatica u Švedskoj ostala šokirana kada je krenula u WC: “Kod njih nema…” (VIDEO)

tiktokerka

Društvenim mrežama ponovo se širi viralni snimak iz 2022. godine, na kojem se hrvatska tiktokerka Katarina Bačurin požalila na problem sa kojim se susrela tokom boravka u Švedskoj. Tiktokerka, koju na platformi prati više od 400.000 ljudi, posetila je svog dečka u gradu Geteborgu, a neke stvari su je neprijatno iznenadile.

Najpre joj je skrenuta pažnja da konobari ne dolaze za sto da služe goste, već za svako piće morate da ustanete da biste ga sami naručili, pa je dodala šta joj nedostaje: „U Švedskoj mi nedostaje naša obična kafa sa mlekom iz kafića, jer oni to nemaju – imaju kafe latte, koji su u suštini tri šota espresa i gomila mleka.”

@bacvica

Grad u kojem se nalazim je Göteborg #bacvica IG: keti_bacurin‼️

♬ Jagode I Čokolada – Đavoli

Najviše ju je začudila činjenica kako u Švedskoj nema odvojenih muških i ženskih WC-a.

– Svi WC-i su zajednički, jedino su odvojeni WC-i za osobe s invaliditetom – primetila je. Osim toga, iznenadilo ju je i da se gotovo nijedna vrata ne otvaraju pritiskom na kvaku, već rade na senzore, a osvrnula se i na stanje u saobraćaju.

– Ovde su zebre jako retka pojava – otkrila je, dodajući kako pešaci iskaču sa svih strana, te da je zbog toga vozačima potrebna velika koncentracija.

– Njihovi pešaci prelaze ulicu gde god žele, a ljudi im ne trube i ne lude kao naši balkanski vozači – rekla je pa otkrila i kako su busevi, tramvaji i brodovi tačni u minutu te da su uvek osigurana mesta za starije osobe.

Izvor: Index

“Niko nikog ne poštuje, a kriminal cveta”: Jasmina otkrila mračnu stranu Švedske

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link