Lifestyle

Ne brije se 2 godine i na može da nađe partnera, za sebe kaže da je feministkinja

devojka-dlake

Mnoge dame odlučile su da pokrenu novi trend koji stavlja akcenat na prirodnoj – istinskoj lepoti tela sa dlakama.

Jedna od internet predvodnica pomenutog trenda je i OnlyFans glumica za odrasle Kalita Fajer (34) koja je prestala s brijanjem pre dve godine.

Kako je rekla u intervjuu za strane medije, Kalita zarađuje stotine hiljada dolara na platformi za odrasle, promovišući prirodno telo s dlakama, prenosi Superžena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Calita (@calitafire)

„Smešno je, na OnlyFansu s dlakama na telu zarađujem mnogo više nego kada bih se obrijala. Iznenadila sam se činjenicom da od toga mogu dosta dobro da zarađujem“, rekla je Kalita za Miror, te priznala da je oduvek bila feministkinja u srcu.

„Ja sam feministkinja i oduvek sam javno govorila o velikom pritisku na žene od društva – o pritisku da žene ne smeju da imaju dlake na telu“.

„Kada sam prvi put odlučila da puštam dlake, viđala sam se sa jednim muškarcem. Nakon nekoliko nedelja – dao mi je ultimatum“, priča influnserka, te dodaje da je trebalo da napravi veliki izbor između ličnih uverenja i muškarca sa kojim se trenutno viđa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Calita (@calitafire)

„Rekao mi je da moram da izaberem – ili ću da počnem da se brijem, ili on nikad više neće imati odnose sa mnom“.

Kako je rekla za Miror, izbor je bio i više nego jasan. Kalita je izabrala drugu opciju, jer čvrsto veruje u prava žena i slobodu da rade sa svojim telom šta one žele.

Danas, ova devojka, pored stranice na OnlyFansu, ima i mnoge druge, kao što su Instagram i TikTok, gde promoviše sopstvene proizvode, ali i ideju o slobodnom ženskom telu.

Fotografije žena koje sanjaju da im deca idu u školu su dokaz licemerija zapadnog sveta

OGLAS

71 Shares
Share via
Copy link