Magazin Srbija

Mala Sneža je rasplakala Srbiju, a zahvaljujući dobrim ljudima sada dobija novi dom

snežana
Printscreen

Malena Snežana čija je životna priča potresla Srbiju dobila je srećan rasplet. Sanja Gvozdenović koja upoznala je javnost na društvenim mrežama sa malenom devojčicom Snežanom, kojoj je neophodna podrška zajednice, obajavila je danas novu, mnogo lepšu vest. Mala sneža će dobiti svoj dom.

Mala Snežana nema nikakvih prohteva, napisala je Sanja Gvozdenović prošle nedelje. Ona ima samo dečije želje i željice. Ona je umesto bilo kakvih materijalnih stvari, od Sanje poželela da joj kupi malo hrane kako bi pregurala još jedan dan.

Sneža je dete koje živi u jako teškim uslovima i pritom je željno osnovnih stvari. Kada bi svako od nas kupio makar čokoladicu, donirao makar jednu majicu, suknjicu, pantalonice, promenili bi njeno dovoljno teško detinjstvo, apelovala je Sanja a njena akcija je urodila plodom.

Na svom Fejsbuk profilu Sanja je objavila da je uz pomoć izvesnih organizacija i dobrih ljudi Sneža dobila krov nad glavom, a da će svi zajedno učiniti sve da joj obezbede srećno detinstvo.

„Bravo ljudi!!!! Hvala Vam svima sto ste mi vratili veru u divne ljude velikog srca. I najmanji doprinos je preveliki kada je od srca, upamtite to“, napisala je Sanja.

Ovo je Snežana, devojčica divne duše i sa samo jednom željom: da ne bude gladna 

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

2.4K Shares
2.4K Shares
Share via
Copy link