Top 10

Dekorativni pokloni ispod jelke

Ma koliko godina imali, svi se raduju praznicima i poklonima ispod jelke. Ukoliko imate nedoumicu šta pokloniti najmilijima, pogledajte naše predloge dekorativnih predmeta koji su ujedno i funkcionalni.

HOME CENTAR

Veoma koristan držač za novine, koji možete koristiti i za druge namene. Poklon kojem bi se svako obradovao, a posebno ako vas nerviraju novine razbacane na sve strane.

korpa-novine-poklon
Izvor: Online shop ©

JYSK

Zimsko je doba kada i oni koji nisu ljubitelji čajeva posežu za njima. U ovoj zgodnoj kutiji će kesice za pravljenje čaja biti na sigurnom od kuhinjskih moljaca i preglednije.

kutija-poklon-caj
Izvor: Online shop ©

CONFORMA

U poslednje vreme retko ko izrađuje slike, uglavnom ih čuvamo na elektronskim nosačima, a taj način i nije najsigurniji. Ukoliko nekom poklonite ram za slike, sigurno će vam biti zahvalan jer ćete ga na taj način podstaći da izradi fotografiju i sačuva od zaborava.

ram-poklon-slika
Izvor: Online shop ©

MAGIC HOME

Ako nekom poklonite modlu za pravljenje novogodišnjih kolačića, biće im jasan gest i sigurno ćete biti pozvani na deguistaciju istih. U poudi imate modle sa raznim oblicima i motivima, na vama je samo da odaberete.

modla-poklon-kolaci
Izvor: Online shop ©

BAŠTA

Božićna čarapa je poklon koji je i funkcionalan a i lepa dekoracija. Možete pokloniti samo nju ili je iskoristiti kao ambalažu za pakovanje i u nju ušuškati poklon po izboru.

carapa-poklon-nova-godina
Izvor: Online shop ©

 

 

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

10 Shares
Share via
Copy link