Balkan Magazin

Hrvatski fudbaler prošao kroz pakao u braku, supruga ga varala sa drvosečom (FOTO)

Dejan Lovren
Foto: Michael Steele / Getty Images

Hrvatski fudbaleri briljiraju dosad na Svetskom prvenstvu u Kataru, nametnuli su se kao majstori za produžetke i penale, pa iako nemaju istaknutog centarfora, nadomestili su to sjajnom taktikom i besprekornom saradnjom veznog reda i odbrane.

Jedan od junaka njihovog dosadašnjeg uspeha je svakako i Dejan Lovren – defanzivac Zenita iz Sankt Peterburga imao je klupsku sezonu za pamćenje, što samo potvrđuje nastupima u nacionalnom dresu.

Nakon što su izbacili moćni Brazil, jednog od favorita za osvajanje prvenstva, u polufinalu im sledi duel sa uvek opasnom Argentinom, predvođenom Lionelom Mesijem.

Međutim, pre samo nekoliko godina, dok je još branio boje Liverpula, Lovren je prolazio kroz izuzetno težak period u životu.

Propustio je Evropsko prvenstvo 2016. godne, verovali ili ne, zbog prevare supruge Anite!

Bračnim problemima kumovao je tada 25-godišnji drvoseča Dario Torbić, Anitina simpatija iz mlađih dana. Da stvar bude još gora, priča je dospela u medije, piše Telegraf.

Britanski tabloidi su objavili fotografiju Anite kako razgolićena u krevetu leži na grudima svog ljubavnika.

Zanimljivo je da se njih troje znaju odavno. Lovren i Torbić znaju se dosta dugo, a Anita se obojici dopala. Ona je sa 16 godina odabrala Dejana koji tada nije bio poznat fudbaler.

Lovren je odustao od razvoda, želeo je po svaku cenu da izvuče brak iz krize, pa je rešio da propusti Evropsko prvenstvo.

Ispostavilo se da je to bila dobra odluka. Čim je rešio probleme u privatnom životu počeo je da blista i na fudbalskom terenu i da nastavlja da niže sportske uspehe.

Izvor: Telegraf

Zašto cela Ex-Yu sada navija za Hrvatsku: U ime svih onih divnih prošlih dana, kojih je bilo

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
28 Shares
Share via
Copy link