Beograd Magazin

Histerični deda udario devojku u beogradskom prevozu, niko ni prstom nije mrdnuo

gsp
Foto: Alo!/Vladimir Marković

Ko god se ikada vozio gradskim prevozom u Beogradu, makar je jednom pomislio da deo ljudi ulazi u autobuse kako se oslobodili dnevnog stresa. Nažalost, tako što će se svađati, ćuškati i štipati ili te čepiti ili makar nepristojno ti se pribijati uz zadnji deo tela. Uglavnom je reč o čarkama onih koji neće da se pomere da drugi uđu našta se nadovezuju drugi putnici stvaraju sveopštu raspravu, dreku a neretko i tuču.

Ono što se desilo junakinji ove priče je posebno po tome što je čovek napao iz čista mira i to samo zato što mu se nije dopala njena tetovaža. Kad kažemo napao, mislimo udario usred autobusa.

Naime, kako prenosi Blic zena, ova devojka je krenula autobusom na posao držeći se šipku iznad glave, pošto nije imala gde da sedne.

U gužvi je samo pazila da održi ravnotežu i brojala stanice do svog izlaska – da bi se niotkud pojavio nepoznati stariji čovek i njegov potez bi uznemirio mnoge. Uzgred budi rečeno, devojka na ruci ima malu tetovažu simbola tačke sa zapetom.

– Prišao mi je naglo i udario me pesnicom u ruku i počeo da viče: „Sram te bilo, šta ti je to? Treba majka da budeš, šta ti to znači? Sram te bilo!“

Ona od šoka nije uspela ni da odreaguje, samo se zamrzla, a deda ju je ubrzo ostavio na miru. Kako kaže, nije je udario toliko da je fizički ozledi, ali je i te kako zabolelo i nije bilo uopšte naivno.

– U tom trenutku mi se obratila samo jedna žena koja me je pitala: „Hoćeš da zovem policiju? Ovo je po meni napad i treba pozvati policiju“. Devojka je samo odmahnula glavom i čekala da naiđe njena stanica.

Još dve stanice se vozila sa istim tim dedom i strepila je od sledećeg napada. Kada je izašla napolje shvatila je da nije samo bila u šoku.

– Napolju sam shvatila da sam se ja u stvari jako uplašila i celo telo mi se treslo. Nije on ni shvatio koliko imam godina, niti da li sam ja već majka, samo me je napao.

A, za one koji ne znaju šta taj simbol predstavlja, objasnićemo ukratko.

Tetovaza, tacka
Ovo je jednostavna, ali elegantna tetovaža koja daje izjavu o depresiji i služila kao podsetnik da volite sebe i nastavite dalje. Bilo da je neko vaš patio od depresije, suicidalnih misli, ili da vi sami prolazite kroz to – ova tetovaža zaista ima važno značenje za osobu koja je na sebi ima.

Ipak, i da se ne radi o tetovaži sa tako dubokim značenjem, niko nema pravo da napada, a kamoli udara nekoga ko ima nešto istetovirano.

Izvor: zena.blic.rs

Beograđanima skidaju s računa 98 dinara za gradski prevoz kojim se nisu vozili

Luftika redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

124 Shares
124 Shares
Share via
Copy link