Magazin Beograd

Sjajno! Vozač GSP-a u autobusu pustio dečiju pesmu da smiri bebu

Ivan Filipović (40), vozač gradskog autobusa u Beogradu, oduševio je putnike jer je tokom vožnje preko razglasa pustio dečiju pesmicu kako bi smirio uplakanu bebu.

Ovaj lep događaj dogodio se u utorak oko 19 časova.

„Vozač na liniji 551 je večeras preko razglasa pustio dečije pesmice kako bi mi pomogao da umirim bebu. Da ne pričam što nas je sve zabavio i vratio u detinjstvo“, napisala je majka bebe na Tviteru.

Ovakav nesvakidašnji gest oduševljeno su pozdravili svi putnici, koji su aplaudirali šoferu i istovremeno malenoj devojčici pevali pesmu.

vozac-gsp-pustio-deciju-muziku
Printscreen

Kako je Filipović rekao za „Novosti“, i on ima bebu od godinu i po dana i zna kako je to kad dete zaplače.

„Tokom vožnje beba je plakala deset minuta i majka nikako nije uspevala da je smiri. Nije bilo gužve, klima uređaj je bio uključen na 25 stepeni, ali je beba bila nervozna. Kad sam primetio da se i majka unervozila, preko razglasa sam pustio pesme kojima uspavljujem svog Maksima. Telefon mi je pun dečijih melodija, ali sam odabrao „Razbole se lisica“, jer je mom detetu omiljena, a delovala je i na bebu u autobusu“, priča Filipović.

Kad je počela sledeća pesma „Slon lepotan dodolan“, pevali su i putnici u autobusu. Sledećih pet stanica dečije pesme su odzvanjale autobusom.

Priča iz beogradskog autobusa uzdrmala internet (FOTO)

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Tamara Obradović

Tamara Obradović

1 Comment

Klikni da komentarišeš

  • Često mi vozači čak tramvaja stanu na pešačkom bez semafora, a ne neki auto. Nisu situacije tipa kratka suknja, koju inače kad nosim i stanu mi ili ne stanu nekoj baki – neću da pređem iz inata. A kako je tramvaju u gradskom saobraćaju! Ali često baš ti stanu. Hvala im.