Magazin Beograd

Sjajno! Vozač GSP-a u autobusu pustio dečiju pesmu da smiri bebu

Ivan Filipović (40), vozač gradskog autobusa u Beogradu, oduševio je putnike jer je tokom vožnje preko razglasa pustio dečiju pesmicu kako bi smirio uplakanu bebu.

Ovaj lep događaj dogodio se u utorak oko 19 časova.

„Vozač na liniji 551 je večeras preko razglasa pustio dečije pesmice kako bi mi pomogao da umirim bebu. Da ne pričam što nas je sve zabavio i vratio u detinjstvo“, napisala je majka bebe na Tviteru.

Ovakav nesvakidašnji gest oduševljeno su pozdravili svi putnici, koji su aplaudirali šoferu i istovremeno malenoj devojčici pevali pesmu.

vozac-gsp-pustio-deciju-muziku
Printscreen

Kako je Filipović rekao za „Novosti“, i on ima bebu od godinu i po dana i zna kako je to kad dete zaplače.

„Tokom vožnje beba je plakala deset minuta i majka nikako nije uspevala da je smiri. Nije bilo gužve, klima uređaj je bio uključen na 25 stepeni, ali je beba bila nervozna. Kad sam primetio da se i majka unervozila, preko razglasa sam pustio pesme kojima uspavljujem svog Maksima. Telefon mi je pun dečijih melodija, ali sam odabrao „Razbole se lisica“, jer je mom detetu omiljena, a delovala je i na bebu u autobusu“, priča Filipović.

Kad je počela sledeća pesma „Slon lepotan dodolan“, pevali su i putnici u autobusu. Sledećih pet stanica dečije pesme su odzvanjale autobusom.

Priča iz beogradskog autobusa uzdrmala internet (FOTO)

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Tamara Obradović

Tamara Obradović

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Često mi vozači čak tramvaja stanu na pešačkom bez semafora, a ne neki auto. Nisu situacije tipa kratka suknja, koju inače kad nosim i stanu mi ili ne stanu nekoj baki – neću da pređem iz inata. A kako je tramvaju u gradskom saobraćaju! Ali često baš ti stanu. Hvala im.

596 Shares
596 Shares
Share via
Copy link