remek dela
Magazin

Danas su remek-dela, a kada su nastala, bila su obično „đubre“

Ko bi rekao da su ova umetnička i arhitektonska ostvarenja, koja danas smatramo legendarnim i u njima bez rezerve uživamo, u svom začetku bila proglašena za potpune promašaje.

Ovo su samo neki od najbizarnijih primera…

Kum 2

Danas se smatra jednim od najboljih nastavaka ikada, ali u vreme izlaska nije bio opšte prihvaćen! Nazivali su ga „neoriginalnim i nepovezanim“ sa „glupim“ dijalozima.

Ajfelov toranj

Nazivan je „tragičnom uličnom svetiljkom“ i „visokom, mršavom piramidom sačinjenom od metala“ od strane mnogih kritičara. Mnogi su se protivili podizanju „monstruoznog“ Ajfelovog tornja u centru njihovog glavnog grada.

Simpsonovi

Najdugovečnije animirana serija ikada, zamalo je otkazana i pre njenog samog emitovanja. Nakon što su pogledali pilot epizodu scenaristi nisu bili oduševljeni onim što su videli, a posebno im se nije svidela animacija.

Prijatelji

Ubedljivo najomiljenija humoristična serija ikada, nije bila dobro prihvaćena kada se pojavila. Većina primedbi je bila na glavne likove koji samo piju kafu i brbljaju.

Igra prestola

Kada se ova serija prvi put pojavila, neki kritičari zaključili su kako neće dugo potrajati. Smatrali su je detinjastom pričom u koju su režiseri ubacili dosta sadržaja za odrasle.

Niz predviđanja Simpsonovih se nastavlja

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku