Lifestyle

Kraj Simpsonovih nakon 30 godina?

Snimanje poznate animirane serije „Simpsonovi“ dovedeno je u pitanje zbog spajanja Diznija i Foksa, jer će poznata franšiza biti uskraćena za prihode od licenciranja. Tako bi Foks bio u situaciji da sam finansira dalje snimanje.

Budućnost dugogodišnje animirane serije Simpsonovi je neizvesna zbog predstojećeg spajanja Foksa i Diznija, preneo je Indipendent.

Posle završetka aktuelne 30. sezone, iza autora animirane serije Meta Groninga biće zapanjujuće 663 epizode.

Impresivan, iako skup, podvig Foksa

Prema pisanju Varajetija, serija već nekoliko godina ostvaruje gubitke, a njeno postojanje omogućavao je novac od licenciranja.

Upravo to, budućnost ove animirane serije dovodi u pitanje, ako se uzme u obzir da je Dizni spreman da preuzme Foks.

Verovatno će ugovori o licenciranju biti uređeni drugačije. Međutim, zabrinjavajuće je za fanove da Foks više neće deliti troškove svake epizode sa „20th Century Fox“, pa će morati sam da plaća svaku epizodu bez garancije da će taj novac povratiti, kao što je to bilo godinama, piše B92.

Izgleda da Foks možda neće imati drugog izbora, osim da zaustavi seriju na izvesno vreme.

Uprkos tome, pisanje pojedinih medija navodi na to, da je moguće očekivati neku vrstu rimejka dve sezone Simpsonovih.

Čak i ako je Foks bude primoran da zaustavi dalje snimanje, Varajeti tvrdi da Dizni ima mnoštvo opcija kada je reč o mnogima omiljenim crtanim junacima, a jedan od njih je i mogućnost da serija bude nastavljena sa emitovanjem na nadolazećem striming servisu Dizni+.

Niz predviđanja Simpsonovih se nastavlja

12 Shares
Share via
Copy link