Film

Crtani film koji će rasplakati odrasle

Jedna od najčitanijih knjiga svih vremena, Mali princ, od sada je i na filmskom platnu. Popularni komad Antoana sent Egziperija nekoliko puta je bio ekranizovan, a ove godine predstavljen je u bioskopima širom sveta. U Areni cineplex ovaj animirani film je sinhronizovan, a glasove su likovima dali Jelena Tomašević, Mihajlo Miša Janketić, Anđela Džaferović, Aleksa Radujko, Nikola Bulatović, Dragan Vujić Vujke, Ivan Jevtović, Snežana Jeremić Nešković, Milan Antonić, Predrag Damjanović, Nataša Balog i mnogi drugi.

U punoj sali novosadskog bioskopa bilo je najviše mališana ali i parova, roditelja, baka i deka. Svi su pomno pratili radnju crtanog filma, a mogli su se čuti uzdasi roditelja i videti klimanje glavom. Ovo je priča o stvarnom životu, o ljubavi, odrastanju, prijateljstvu, ali i o roditeljima i deci.

mali-princ-film
Izvor: Pixabay ©

Reditelj Mark Osborne u priču o Malom princu uvod devojčicu koju stroga i ambiciozna majka pokušava da spremi za život odraslih, i utiče na nju da upiše prestižnu školu. Devojčica upoznaje suseda koji je uvodi u magičnu priču o Malom princu, i ona uskoro otkriva do tada nepoznat svet mašte, dečije igre i osmeha. U ovom svetu postoji samo jedno pravilo, a to je da ne zaboravite da ste deca, čak i kada odrastete.

Dosadašnje kritike filma su uglavnom pozitivne, a ovo je definitivno crtani iz kojeg ćete naučiti mnogo, i vi i mališani. Pogledajte trejler, i pravac u Arenu, bilo sa decom, drugarima, dečkom ili devojkom. I ne zaboravite, suština se očima ne može sagledati.

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link