Balkan Vesti

Čovek za kojeg se veruje da je zaustavio cetinjski masakr javio se na saslušanje

Nenad Kaluđerović
Foto: Nenad Neno Kaluđerović, društvene mreže, printskrin

Rukovoditeljka Višeg državnog tužilaštva Lepa Medenica potvrdila je za Portal RTCG da se na poziv Višeg državnog tužilaštva odazvao Cetinjanin Nenad Kaluđerović radi saslušanja.

Medenica je kazala da se trenutno obavlja saslušanje u svojstvu građanina.

Podsetimo, Više državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmet povodom jučerašnjeg događaja na Cetinju, saopštila je rukovoditeljka tog tužilaštva Lepa Medenica.

Ona u saopštenju podseća da je Vuk Borilović vatrenim oružjem ubio 10 i ranio 6 osoba, dok je nakon toga ubijen.

– Tako da će se tek nakon preduzimanja svih neophodnih mera i radnji koje su u toku a u cilju potpunog rasvetljavanja predmetnog događaja te sprovođenja veštačenja po naredbi ovog tužilaštva, kao i saslušanja svedoka očevidaca doći do dokaza ko je lišio života ubicu – navodi se u saopštenju VDT-a.

I dalje se čeka obdukcioni nalaz koji će pokazati ko je tačno zadao smrtonosni metak Vuku Boriloviću, masovnom ubici sa Cetinja koji je u svom krvavom pohodu ubio 10 svojih sugrađana. Prema za sada nepotvrđenim informacijama, njega je usmrtio sugrađanin Kaluđerović nakon što ga je policija prethodno ranila, a upravo će obdukcioni nalaz otkloniti sve sumnje.

Kako prenose “Vijesti”, obdukcija pokazuje da ima barem pet ulaznih rana, a balističari i patolozi će dati ocenu iz kojih oružja je Borilović pogođen i koje su rane bile smrtonosne.

Izvor: Blic

Molba brata sestara ubijenih na Cetinju: Oslobodite čoveka koji je zaustavio krvavi pir (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Cime se vi bavite… Kako Vas nije sramota sat vremena je ubijao a policije nigde… Hvala bogu pa se Neno pojavio i uradio posao umesto nesposobne policije… Umesto coveku orden da date vi ga zajebavate… Da nije bilo Nena ko zna koliko bi jos bilo mrtvih…

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
306 Shares
306 Shares
Share via
Copy link