Novi Sad Vesti

Bivši kik-bokser Nenad Pagonis priveden zbog sumnje da je fizički napao bivšu suprugu

nenad pagonis
Foto: printscreen

Bivši kik-bokser Nenad Pagonis priveden je zbog sumnje da je fizički napao bivšu suprugu Maju Brukner.

Kako javlja portal 021.rs, Pagonis se nalazi u pritvoru i sumnjiči se za nasilje u porodici. Sumnja se da je Nenad Pagonis nakon svađe ispred zgrade bivšoj supruzi naneo teške telesne povrede.

Kako Blic piše, u Kliničkom centru Vojvodine zbrinuta je žena kojoj su slomljena rebra. Lekaru se, navodno, javio i sam Pagonis.

Nenad i Maja razveli su se pre nekoliko godina nakon devet godina braka, iz kojeg su dobili dvoje dece.

Njihov odnos bio je veoma turbulentan, a on ju je jednom prilikom isprozivao javno na Fejsbuku, navodeći da je neposvećena majka.

– Ja mislim da je ovaj svet je počeo da se raspada onog trenutka kada su ubedili ženu da je okej da živi za svog poslodavca a ne za svoju decu, muža i porodicu! Naravno da su posle krivicu preuzeli i muškarci koji se nisu snašli sa “jakim” ženama i postali bezvredni. Deca su, umesto kući da uče uz majčinsku ljubav, prepuštena ustanovama u kojima ljudi koji bi trebalo ih nauče nešto rade za mizerne pare, tako da ih (uz časne izuzetke) baš briga koliko je dete i šta je naučilo, i to gradivo koje će 90 % biti nepotrebno u životu – napisao je bokser tada i dodao:

– Nedostatak majke u prvim godinama života zbog njenih poslovnih obaveza često zamenjuje televizor ili mobilni, na kom nema nijedan kvalitetan kulturno-obrazovni program za decu, nego samo kič šund što dovodi do lobotomije. Snaga i napredak jednog naroda zavisi od njegove kulture i obrazovanja. Našoj deci zbog nedostatka prvenstveno majki a onda i očeva kulturu i obrazovanje diktiraju televizije. Neka se ne uvrede ljute feministkinje samo razmišljam naglas – završio je on.

Bivši svetski i evropski prvak u kik-boksu biće sproveden tužiocu i ima zabranu prilaska bivšoj supruzi.

Pagonis je rođen 1987. godine, u Novom Sadu.

Izvor: 021, Blic, Hello

“Otac mi se borio sa alkoholizmom, spavao sam sa njim do 15. godine”: Nenad Pagonis o najtežem životnom trenutku

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link