Magazin

Cena toalet papira premašila 800 dinara – dvoslojni ili troslojni, dobro ćemo razmisliti (FOTO)

toalet-papir-kupovina
Foto: Preuzeto sa in4s.net

Već dugo prilikom odlaska u jedan od objekata u lancu supermarketa posmatram samo artikle koje se nalaze na popustu. Popust je neizostavni deo svake kupovine, a od nedavno je naročito važan i za toalet papir, čija je cena otišla u neslućene visine.

S obzirom da ne živimo u zemlji u kojoj senatori važe za bitne političke figure već se u našem dvorištu plodno razmnožavaju seratori i druge rasne štetočine, onda ne treba da nas začuđuju nove cene neophodnih papira.

Dvoslojni ili troslojni, dobrano će se razmisliti kako ćemo častiti guzicu u narednom periodu.

Prođoše i ovi izbori, a još jedan talas poraza zapljusnuo je lica razočaranih građana koji su se nadali da je promena moguća. Promena nema, ništa se novo dogodilo osim što smo dobili opoziciju u parlamentu. Divno, sada će i baba-sera u Skupštini imati mnogo teži zadatak, jer treba obezbediti dovoljno papira i za muški, a bogami i za ženski deo narodnih poslanika.

Do guše smo u toalet papiru, ali problem je što smo tanki u novčanicima. Šta ste kupovali od pomoći države i dragog predsednika kupovali ste, sada kreće stezanje kaiša, a oni ludaci sa kilogramima brašna i zejtina zarad mira u kući, mogu da počnu sa skidanjem lagerovanih toalet papira sa polica za nuklearno preživljavanje.

Neka živi ovaj narod i njegov apetit za destrukciju. Sada kada nam je i odlazak u toalet svojevrsni luksuz neću se začuditi ukoliko vidim kako ljudi, nekako s proleća, skidaju lišće sa drveća, vuku guzice po parku i zatrpavaju minuli rad pod omiljeno drvo. Što bi rekao Radovan III, „još ako je drvo šljiva, ijaoooj…“

Kada ugrabite popust od 50 odsto za wc papir bićete srećni kao ja pre neki dan kada sam poslednji paket sa rafa skinuo sasvim slučajno. Nisam bio oprezan i nisam proverio da li se radi o dvoslojnom ili troslojnom i šta mi je pokvareni menadžment poturio da mislim kako sam prokleti srećnik jer sam pazario govnobrisača po prepolovljenoj ceni.

Neki bi ovo čudo civilizacijskog dostignuća mogli da koriste i preko usta, a neki od nas i preko prstiju, obe šake.

Leskovački naprednjaci ponovo kupuju glasove paketima ulja, sapuna i toalet papira

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

671 Shares
671 Shares
Share via
Copy link