Magazin

Jovanović poslao sina na fax u inostranstvo. Šta da rade naša deca ako njihova beže

Lider LDP-a, Čedomir Jovanović, objavio je na svom Tviter profilu emotivnu porodičnu poruku. Naime, Jovanović je kroz kolaž fotografija predstavio jedan od najemotivnijih trenutaka za roditelje – polazak deteta na fakultet. Ovaj događaj posebno dobija na težini ukoliko su studije u inostranstvu.

Svom sinu Mihajlu Lajfu Čedomir Jovanović je napisao:

“Tvoja je Zemlja cela, sve što je na njoj i više od toga. Postaješ čovek, sine moj”, napisao je Jovanović, očigledno parafrazirajući pesmu Radjarda Kiplinga “Ako”.

Komentari su bili raznoliki – mnogi su pisali kako je i njima bilo teško kada su se našli u sličnoj situaciji, pa su Čedinom sinu poželeli sreću. Ipak, bilo je tu i kritika:

Čedomir Jovanović i njegova supruga Jelena pored Mihajla imaju još troje dece, ćerke Janu Hart, Zoru Fejt i Anđeliju Fej. Par je u maju ove godine obeležio 18. godišnicu braka.

Čeda je tom prilikom supruzi Jeleni posvetio emotivnu poruku:

“Koliko sam srećan što provodim svoj život sa njom. I dalje me iznenađuje i inspiriše, čini boljom osobom. I dalje je predmet mojih želja i tajna mog postojanja. Volim je neopisivo ludo i mnogo”, napisao je, a preneo portal Nova.

Inače, par je nedavno bio u centru skandala kada je Jovanović 18. jula na Novom Beogradu napao vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju “Fizio centar”, udarivši ga reketom za tenis zadao više puta u predelu glave i tela.

Beograđanin koji je izbačen iz kreveta zbog Čede Jovanovića: Dali su mi 2 minuta da se spakujem

Avatar

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

223 Shares
223 Shares
Share via
Copy link